Interviu cu Raluka: Culoarea roşu aprins mă reprezintă în totalitate şi se pliază personalităţii mele rebele

Este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi și de curând și-a surprins fanii cu un nou look. Raluka ne-a povestit într-un scurt interviu mai multe despre look-ul ei extravagant și ne-a dezvăluit câteva secrete din rutina de beauty.
 1. De curând ţi-ai făcut o schimbare de look impresionantă. Cum ţi-a venit ideea?

Am decis să fac această schimbare împreună cu echipa mea, care are cele mai îndrăzneţe idei. Simţeam nevoia de ceva nou în viaţă mea şi culoarea roşu aprins mă reprezintă în totalitate şi se pliază personalităţii mele rebele.

2. Ai fost întotdeauna îndrăzneaţă cu lookul tău şi ai adoptat mai multe nuanțe: brunet, blond, şaten şi acum roşcat. Cum ai grijă de părul tău?Nuanţa de roşcat pe care o am este mai dificil de întreţinut, aşa că mi-am cumpărat şampon şi masca de par cu pigment, pentru a menţine culoarea vie. Când mă spăl pe cap, mi se fac şi palmele la fel de roşii!

3. În ceea ce priveşte tenul, ce produse foloseşti şi ce secrete ne poţi împărtăşi?

Am un ten problematic, aşa că mă bazez întotdeauna pe sfaturile cosmeticienei mele în ceea ce priveşte îngrijirea. Folosesc doar produse pe care mi le recomandă ea şi acord mare atenţie ritualului zilnic de demachiere. Este important să avem grijă de tenul nostru.

4. Am observant că şi stilul tău vestimentar s-a schimbat în ultima perioada. De unde te inspiri?

De curând am început să lucrez cu Cătălin Vălean pe partea de styling, este foarte talentat şi asta nu spun doar eu, ci mai multe publicaţii care l-au declarat că fiind “cel mai bun tânăr designer”. Direcţiile lui stilistice se potrivesc perfect gusturilor mele vestimentare!

5. Spune-ne 3 piese preferate din garderoba ta, de care nu te poţi despărţi.

În ultima vreme nu mă despart de jachetă de jeans, de backpack şi de brăţară Pandora.

6. Ce proiecte muzicale pregătești pentru următoarea perioada?

Lucrez la un nou single, pe care îl voi lansa în aprilie. Piesă este compusă de Irina Rimes împreună cu Vlad Lucan şi abia aştept să o auziţi!

7. Dacă Raluka a adoptat un nou look să ne aşteptăm oare şi la o schimbare în direcţia muzicală?

La un moment dat va veni şi o schimbare mai importantă, însă momentan îmi păstrez stilul, aceeaşi Raluka pe care o cunoaşteţi, dar aduc un vibe fresh prin colaborările pe care le am şi producţia pieselor.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.