Interviu: Milan, artista care la doar 16 ani este comparată cu Dua Lipa

Un debut fresh, o apariție puternică, la doar 16 ani. Ne-a surprins cu vocea şi cu stilul ei, parcă inspirate de la Zara Larsson sau Dua Lipa. Şi-a facut debutul la sfârşitul anului 2016 cu single-ul “Regele minciunilor”, iar, de curând, a lansat “Rewind” despre care spune că i-ar plăcea să fie pentru cei care o ascultă un refugiu.

Cum experimentezi lumea vedetelor autohtone, a muzicii din România?Ca un copil mic ce învaţă uşor, uşor, cum să meargă. : )

Sunt foarte entuziasmată de tot ce se întâmplă în jurul meu, bineînţeles. Mă motivează să rămân focusată pe ceea ce mi-am propus.

Ce ți-ar plăcea să schimbi și ce ai păstra din această lume?

Momentan cred ca a trecut prea puţin timp ca să pot să-mi formez o părere. Încerc să absorb cât mai multă informaţie înainte să trag concluzii, aşa că momentan n-am “împărţit” lumea asta în părţi bune şi rele.

Ești pasionată de fashion? Cum ți-ai descrie stilul vestimentar, în câteva cuvinte și care sunt micile tale obiceiuri vestimentare? 

Apreciez foarte mult persoanele bine îmbrăcate. Stilul meu vestimentar diferă foarte mult în funcţie de starea de spirit dar, în 90% dintre cazuri, outfit-urile mele au cel puţin un element street în ele. Ca obicei vestimentar, cred că sneakersi sunt cel mai constant lucru.

Câteva secrete personale de beauty pe care le folosești și le-ai recomanda fetelor COSMO?

Am foarte mare grijă de tenul meu, îmi place să îmi păstrez pielea foarte hidratată şi curată. Folosesc des Sheet masks sau clearing masks. Totodată, nu mă pot despărţi de crema, concealer, rimel şi ruj.

Cel mai probabil, influențezi o generație de tineri. Care ar fi primul sfat pe care l-ai da celor din generația millennials?

În primul rând, trebuie să te cunoşti şi să te accepţi pe tine. Suntem într-o perioadă cu destul de multe modele “false”, aşa că devine din ce în ce mai greu să găseşti ceva autentic şi real. Şi, cel mai important, luptă pentru ceea ce vrei.

Ce vrei să transmiți prin melodiile tale? 

Stări de spirit – fericire, tristeţe, melancolie. Vreau ca lumea care îmi ascultă melodiile să se regăsească uşor în povestea din ele.

Ce te inspiră în viața de zi cu zi?

Oamenii, soarele, tot ce mă înconjoară.

Ce artiști îți plac, din România și din afară?

Artişti autohtoni ascult mult din „noua” generaţie. Apreciez foarte mult când personalitatea artistului se regăseşte în stilul de muzică abordat şi amprenta pe care acesta o lasă în fiecare melodie. Printre preferaţii mei se numără Mihail, Delia Rus , Olga Verbitchi şi Antonia.

Dintre cei internaţionali, artiştii care mă inspiră şi cu care rezonez cel mai bine sunt: Billie Eyelish, Olivia O’Brien , Madisson Beer, Dua Lipa, Halsey, Lauv, Blackbear. Pe lângă ei, se adaugă şi destul de mult rap şi muzică electronică.

Ce ar trebui să aibă un băiat ca să primească respectul și iubirea ta?

Caracterul pentru mine este cel mai important, dar bineînţeles că prima dată sunt atrasă de aspectul fizic. Îmi place să analizez tot şi, cel mai probabil, dacă are doza de nebunie, creativitate şi puţină aroganţă, I’ll go for it. Îmi place să cred că ştiu destul de bine ce vreau, de aceea “scânteile” apar extrem de rar.

Cum îţi petreci sărbătorile de iarnă?

Alături de cei dragi, ca de fiecare dată. Pe lângă timpul cu familia, am plănuit alături de prietenii mei o mini-vacanţă la munte, unde o să ne “prindă” noul an.

Ce ți-ai propus pentru 2018?

La începutul fiecărui an îmi fac o listă cu toate lucrurile pe care vreau să le realizez în următoarele 12 luni, aşa ştiu mereu pentru ce lupt şi tot ce fac se îndreaptă spre împlinirea lor. Lista pentru 2018 nu este încă gata, dar majoritatea dorinţelor le am deja în minte. Urmează să le pun pe hârtie cât mai curând.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.