Interviu – McKaley Miller, despre rolul din filmul MA, în exclusivitate pentru Cosmopolitan România

Stai, o știu pe fata asta! E chiar Rose din „Hart of Dixie”. Cine e ea în realitate, ce-a mai făcut de atunci și ce planuri are, vei afla în cele ce urmează, într-un interviu exclusiv pentru Cosmopolitan România.

La 23 de ani, McKaley se poate lăuda nu doar cu roluri în seriale de succes (inclusiv cele pentru copii) precum Hart of Dixie sau Scream Queens, și un lung șir de filme, alături de actori consacrați precum Winona Ryder, Chris Evans sau Ray Liotta, iar zilele astea o vei putea întâlni în noul film al lui Tate Taylor, MA, împreună cu Olivia Spencer. MA poate fi vizionat în cinematografe începând cu data de 7 iunie.

McKaley Miller Cosmopolitan Romania
McKaley poartă rochie RED Valentino

Care au fost cele mai mari provocări în ceea ce privește rolul tău din MA?

Cea mai mare provocare cu care m-am confruntat în timpul filmărilor pentru MA a fost să port o proteză… Veți vedea în film de ce am fost nevoită să o port, dar a fost cu adevărat o provocare și n-am mai făcut așa ceva până acum.

Care a fost rolul tău preferat dintre toate cele pe care le-ai interpretat până în prezent?

Acum câțiva ani am făcut un film numit The Iceman, a cărui acțiune se petrecea în anii 70-80. Mi-au plăcut la nebunie hainele pe care a trebuit să le port, și faptul că m-am teleportat în vremurile acelea cu personajul meu.

Care dintre personajele tale îți seamănă câtuși de puțin?

Simt ca și cum aș crește cu fiecare dintre personajele mele. Există o parte din mine în fiecare personaj pe care îl interpretez, și iau mereu cu mine câte ceva din rol. Cred că sunt un amestec între Haley din MA și Rose din Hart of Dixie.

McKaley Miller Cosmopolitan Romania
McKaley poartă rochie Junko Shimada

Care este singurul lucru pe care nu l-ai face niciodată pentru un rol?

Orice implică înălțimea. N-ai să mă vezi niciodată făcându-mi singură cascadoriile sau sărind de pe o clădire, nici măcar ceva mai banal, cum ar fi să mă dau într-un carusel. Sub nicio formă! Sunt îngrozită de înălțimi. Va trebui să mi se furnizeze ecranul verde (n.r. „chroma key” sau „green screen” este un fond intens colorat care se folosește în filmarea unor scene „extreme” în studio, cărora li se schimbă apoi fundalul cu un altul, filmat separat sau creat pe calculator)!

Dacă ai putea să alegi un actor sau o actriță cu care să joci într-un film, care ar fi acela/aceea (și de ce)?

Dacă m-aș putea întoarce în timp, aș da orice să pot lucra cu Audrey Hepburn. Stilul ei a atât de clasic iar filmele ei sunt incomparabile. Este atemporală. Aș putea să învăț atât de multe de la ea…

Fiindcă ai adus vorba despre stil, ne poți spune care este stilul tău de zi cu zi, în materie de haine, machiaj, coafură?

În viața de zi cu zi sunt destul de simplă. Mă poți vedea oricând strângându-mi părul într-o coadă. Dar îmi place machiajul intens al ochilor, sunt un mare fan al genelor – port tot timpul mascara! Hainele mele sunt lejere dar trendy. Dar nu arăt niciodată ca și cum aș fi coborât de pe podium pentru că întotdeauna pun confortul înainte!

Care ar fi cele trei produse pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie?

Protecție solară (cea mai importantă!), o cremă hidratantă și un balsam bogat pentru păr! Aș vrea să adaug ceva aici; Leah London, unul dintre makeup & hair artiștii pe care-i ador, m-a învățat că nisipul este un exfoliant natural – și e uimitor. Doar îl întinzi peste tot și freci ușor pielea înainte să intri în apă, iar pielea ta va fi ca nouă. Încearcă asta data viitoare când mergi la plajă (sau vei fisechestrată pe o insulă pustie!).

Urmărești tendințele de modă și frumusețe? Care au fost look-urile tale preferate în acest sezon?

Chiar urmăresc tendințele de fashion & beauty! Îmi place faptul că sprâncenele groase au început să fie un trend în sine, eu am sprâncenele tare rebele. Și sunt un mare fan al eyelinerului sau fardului de pleoape colorat. Îmi plac accentele de culoare.

McKaley poartă rochie Aje

În cariera ta de actriță, lucrezi cu makeup artiști, hair-stiliști și specialiști în frumusețe… ai învățat ceva secrete de la ei?

„Less is more!” E cel mai important lucru pe care l-am învățat în toți acești ani. Dar am mai învățat și cum să-mi fac singură „beach waves” și sunt tare încântată de asta (Folosește un ondulator de 2 cm și înfășoară secțiuni medii de păr în direcții opuse, apoi perie-ți părul… poți să-mi mulțumești mai târziu). Și mai știu că șamponul uscat este cel mai bun prieten al tău. În ceea ce privește stilul, am învățat că nu trebuie să-ți fie teamă să te manifești. Poartă ce-ți place și nu-ți fie teamă să-ți dezvălui personalitatea prin hainele pe care le porți!

Și se întâmplă să te obsedeze un parfum? Care este cea mai recentă obsesie a ta?

Daaa! Preferatul meu absolut este Chance de la Chanel, atât în varianta Eau Tendre, cât și Eau Fraîche. Pendulez între cele două.

Mergi la sală? Ce tip de antrenament practici?

Încerc să merg cât mai des cu putință – ceea ce, din păcate, nu e chiar foarte frecvent, oops! Am învățat că dieta este la fel de importantă precum sunt exercițiile fizice. Așa că încerc să mănânc super-sănătos și să mai ajung măcar din când în când la câte-o clasă de yoga. Îmi place să fac efort!

Există vreun aliment pe care-l consumi pe motiv că are anumite efecte asupra înfățișării tale? Gen afine, somon, oleaginoase, pentru piele sănătoasă, etc.?

Păi, de fapt, există cu siguranță niște alimente pe care NU le consum (sau cu moderație), din motive de aspect fizic. Mâncarea prăjită și grăsimea tind să-mi provoace erupții pe piele, deci încerc să le limitez!

Care sunt plăcerile tale „vinovate”, atunci?

Pizza!!! Și „reality show”-urile!!! Și whiskey!!!

Îți place să călătorești? Care au fost destinațiile tale preferate până acum și unde visezi să ajungi într-o bună zi?

Îmi place mult să călătoresc, îmi doresc să ajung să călătoresc mai mult. Destinația mea favorită este New York, mi-ar plăcea să trăiesc acolo la un moment dat. Încă n-am fost în Europa, dar mor de nerăbdare să o vizitez; sper să călătoresc prin toată Europa și să experimentez tot soiul de culturi, în viitorul apropiat.

Ce ai alege dacă ai vrea să te relaxezi? Descrie cu lux de amănunte…

Cel mai potrivit loc de relaxare pentru mine ar fi o plajă pustie, ascultând muzică bună, înconjurată de familie și prieteni, să vorbim și să savurăm mâncare bune… Ahhh, deja m-am relaxat numai când mă gândesc la asta!

McKaley Miller Cosmopolitan Romania

Interviu: Ana Maria Prunariu. Fotograf: Mitchell Nguyen McCormack. Fashion Director: Amir Doboș. Styling: Drew Manares. Machiaj: Julie Hiles @ Exclusive Artists. Coafură:  J Michael @ Celestine Agency.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.