Interviu: Marisa Tomei ne place la nebunie!

By  | 


Eşti o actriţă versatilă! Îţi place să interpretezi mai multe genuri de rol? 

Am avut senzaţia că după ce am făcut filmul ”Cu vărul Vinny nu-i de glumit” (1992), am fost oarecum uitată şi normal că nu mi-a plăcut acea perioadă umbrită! Mi-am cam sabotat cariera o vreme, apoi m-am maturizat şi am început să aleg ce era mai bun din tot ce mi se oferea.

 

 

Ce preferi?

Sunt foarte fericită cu producţiile de comedie! Îmi place ritmul în care se filmează şi cred că datorită lor mă apropii cât pot de mult de musicaluri, având în vedere că nu pot să cânt. Musicalurile sunt ceea ce m-au determinat să fiu actriţă, dar jucând comedii mă simt provocată! 

Cum e să joci alături de Billy Crystal şi Bette Midler, doi „grei” ai comediilor americane?

E grozav! Exista o chimie excelentă între noi trei, ca şi când jonglam cu replicile de la unii la alţii.

Dar să filmezi alături de trei copii? 

Au fost momente când aceştia mâncaseră prea mult zahăr sau erau obosiţi sau tocmai realizau că a turna un film nu e atât de interesant precum credeau, dar noroc că regizorul Andy Fickman ştie exact cum să se poarte cu copiii – e ca un magician pentru cei mici!

 

 

Ai puncte commune cu personajul tău?

Nu semăn deloc cu Alice! Nu e vorba de cum am fost crescută, dar acum trăim într-o eră a tehnologiei, în care copiii sunt foarte la curent cu tot şi psihologii avertizează că nu e tocmai o influenţă bună pentru ei. Pentru mine, copilăria a fost mai dezinvoltă, dar totuşi cu o scară de valori bine stabilită. Când eram eu mică, cina se lua zilnic, la aceeaşi oră, cu toată lumea din familie. Era musai să-mi fac temele, zi de zi, şi apoi foarte mult la joacă. Am şi călătorit mult de mică şi am experimentat astfel multe lucruri.

Mama ta ţi-a făcut cunoştinţă cu Broadway-ul? 

Mama adora să meargă la teatru şi am multe amintiri frumoase de atunci, de la piese care m-au impresionat, cum ar fi  „A Chorus Line” şi „Night Mother”

 

 

Cum îţi descrii cariera acum? 

Mă simt grozav, iar acest film m-a făcut să mă simt atât de bine! Mi-am dorit să fac comedie, iar oamenii cu care am lucrat sunt monştri sacri ai industriei cinematografice şi am vrut să văd cum fac faţă să joc alături de aceste nume importante. 

Obişnuieşti să te uiţi acasă, la filme pe DVD?

Le colecţionez, dar se întâmplă să n-am timp să le şi vizionez. Şi cu cărţile am aceeaşi problemă: le ţin teanc pe noptieră, dar nu apuc să le citesc niciodată!

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *