Interviu in exclusivitate cu Maria Radu, vocea lui Ramsey din „Bunul Dinozaur”

By  | 

Maria Radu, una dintre cele mai speciale voci feminine românești, a colaborat de-a lungul timpului cu trupe precum Direcția 5, Timpuri Noi sau Vunk. În 2006 a lansat primul său album solo și a devenit din ce în ce mai cunoscută.

Recent, ea și-a împrumutat vocea personajului Ramsey din animația „Bunul Dinozaur”, iar COSMO i-a pus câteva întrebări! Mai jos poți citi interviul în exclusivitate cu Maria Radu.

THE GOOD DINOSAUR - Pictured (L-R): Nash, Butch, Spot, Arlo, Ramsey. ©2015 Disney•Pixar. All Rights Reserved.

THE GOOD DINOSAUR – Pictured (L-R): Nash, Butch, Spot, Arlo, Ramsey. ©2015 Disney•Pixar. All Rights Reserved.

1. Cum ti se pare experienta de a inregistra vocea unui personaj comparativ cu cea de a inregistra o melodie?
A fost extrem de interesant si amuzant in acelasi timp…mai ales partea cu onomatopeele. Este o munca cu totul diferita. Spre marea mea surprindere totul a mers foarte repede in conditiile in care nu mai facusem asta niciodata.

Am lasat totul sa curga si am fost cat se poate de naturala, m-am bucurat ca au avut incredere si m-au lasat sa modific cateva cuvinte… cuvinte care mi-au venit in mod natural si se potriveau foarte bine cu tonul vocii mele si cu ce emana personajul. De asemenea, au contat foarte mult indicatiile regizorului Radu Apostol. Sincer mi-am dorit sa fac asta de ceva vreme si imi imaginam cum e… Ai grija ce iti doresti ca e posibil sa se intample!

2. Cu ce personaj animat te identifici si de ce?
Tweety :)) Pentru ca este vesel, ingenuu si blond.

_MG_4086a3. Daca ar exista inca, cum ti-l imaginezi pe prietenul tau dinozaur?
Mi-l imaginez bun, inocent si inofensiv.

4. Te-ai gandit la actorie? Ai vrea sa incerci si aceasta experienta in viitor?
Mi-ar placea tare mult sa joc… au fost multi oameni din domeniu care mi-au spus ca as putea face asta cu usurinta… ca sunt expresiva, naturala… daca mi se ofera sansa si daca as lucra cu oameni care ar vedea in mine ceea ce eu abia incep sa vad… Da… mi-ar placea… m-as bucura enorm.

5. La ce proiect legat de cariera ta muzicala lucrezi in prezent?
Am filmat recent videoclipul piesei „Stay” care sper sa fie gata in 2 saptamani. Puteti asculta curand piesa pe pagina mea oficiala de Facebook, pe Youtube sau pe site-ul meu, mariaradu.ro. Este diferita de ce am mai cantat pana acum… poate pentru ca e compozitie proprie :)) Cred ca oricine se regaseste in subiectul si in feelingul ei.

Cantareata Maria Radu a dat voce personajului Ramsey in filmul Bunul Dinozaur, o animatie productie Disney•Pixar, care va avea premiera pe 27 noiembrie 2015 si va rula in format 3D, doar in varianta dublata, fiind distribuit de Forum Film Romania.

Comments

comments