Interviu in exclusivitate cu Jennifer Jason Leigh

Pe Jennifer Jason Leigh o ştii din producţia „Fast Times at Ridgemont High“, alături de Sean Penn şi Nicholas Cage, pentru ca apoi să-şi dezvolte o carieră eclectică în filme de calitate precum „Backdraft“, „Single White Female“ şi „Short Cuts“. Leigh e producătoare, scriitoare, regizoare şi actriţă, dar odată cu rolul din „Cei opt odioşi“ se află la prima colaborare cu Quentin Tarantino film. Dacă ai văzut deja cel de-al optulea film al acestui regizor nonconformist, atunci ştii că Jennifer joacă rolul fugarei Daisy Domergue, o tipă cu un vocabular„ colorat“ şi care înfruntă cu curaj celelalte personaje – de altfel toate masculine. Citeşte interviul în exclusivitate cu Jennifer Jason Leigh şi află mai multe despre rolul dur din „Cei opt odioşi“:

Cum a fost sa fii singura femeie din distributie?

M-am distrat şi, în plus, a fost ca o lecţie de incursiune în mintea bărbătească. Toţi erau atât de talentaţi, în feluri diferite şi cu calităţi vizibile de story teller-i. M-am simţit apărată de ei, şi nu exclusă. În nici un caz.

H8ful Eight_image (2)Dura mult aplicarea machiajului pe care il porti in film?

Culmea, nu. Practic nu purtam produse de beauty pe faţă, doar o cremă hidratantă şi mi se picta ochiul vânăt, plus câteva zgârieturi. Însă era mai complicat cu tot sângele care trebuia să mi se imbibe prin părul încurcat. După acele scene, făceam mereu câte un duş foarte fierbinte, să fiu sigură că scăpam de uleiurile care îmi fuseseră aplicate la filmări.

In tot filmul esti legata de Kurt Russell. Cred ca ati ajuns sa va cunoasteti bine!

Deşi n-am schimbat prea multe vorbe, am petrecut multe momente apropiate împreună. Fiecare pas pe care-l făceam, trebuia să fie în urma alor lui sau invers. Ne-am simţit ca într-o căsnicie din anumite puncte de vedere.

In film, Kurt Russell te cafteste, nu gluma. Ai patit ceva pe bune?

Am fost pe mâini bune! Kurt e extraordinar la a mima palme şi pumni, aşa că nu m-am temut nici o clipă că, de teamă, aş putea reacţiona înainte de aşa-zisa lovitură sau că aş putea fi lovită cu adevărat.

Si Channing Tatum este la prima experienta cu Tarantino, la fel ca tine!

Da, şi tipul e foarte bun! Aduce ceva al lui în producţie şi, în plus, Channing e un drăguţ.

Cum crezi că vor rezona femeile legat de Daisy?

Cred că o vor simpatiza!

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.