Interviu exclusiv cu Hardwell la Untold

Unul dintre cei mai buni DJ ai momentului, Hardwell a avut un show plin de energie la Untold, unde am stat și noi de vorbă cu el.

Hardwell: Salutări fanilor din România! Suntem Cosmopolitan și Hardwell, abia aștept să ne distrăm împreună în seara asta!

_MG_2708

Cosmopolitan: Poți să-mi spui câte ceva despre cum a fost să fii desemnat cel mai bun DJ din lume acum câțiva ani și ce înseamnă asta pentru tine acum?

Hardwell: E grozav! Sunt foarte fericit că-mi pot îndeplini visul. A fost unul dintre visele mele să devin unul dintre cei mai buni DJ din lume și chiar am reușit să fac asta! Și încă trăiesc visul ăsta. Am avut ocazia să călătoresc în toată lumea, să particip la festivaluri, să susțin concerte și este minunat să pot merge peste tot făcând asta.

C: Și acum să iei parte la povestea „Untold”…

H: Da, exact. E prima dată nd particip la „Untold”. Am mai fost în România acum câțiva ani, la „Sensation White”. A fost o petrecere grozavă, așa că sunt foarte fericit să mă întorc aici. Tisto mi-a trimis câteva fotografii și clipuri de aseară, așa că sunt foarte nerăbdător să concertez diseară.

C: Ne poți spune ceva „untold”(nespus) despre tine?

H: Wow! Nu știu dacă a rămas ceva nespus despre mine, sunt destul de deschis în relația cu media. Mulți probabil nu știu că am început ca DJ de hip-hop, nu va DJ de EDM. Ăsta e, probabil, lucrul cel mai puțin cunoscut despre mine.

C: Cum îți place să petreci?

H: Îmi place să petrec, tot timpul e o petrecere pentru mine. Unii DJ se prefac că petrec, eu chiar petrec, îmi place să beau câte ceva. Dannic e aici, băieții de la Galantis sunt aici, Scooter e aici, ne cunoaștem de mult timp și vpm petrece împreună cu siguranță.

C: Ca un after-party?

H: Noi facem un pre-party, show-ul și un after-party. Așa se petrece!

Mulțumim pentru interviu și pentru un show de excepție!

 

Foto: Sorin C Chineata

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.