Interviu: Edward Sanda, cel mai căutat artist român de pe Shazam

A fost căutat de sute şi sute de oameni din România, pe Shazam! Este o apariţie cool, fresh şi naturală, iar perseverenţa de a-şi urma visul îi oferă un aer aparte.

Edward Sanda este un visător şi un pragmatic în acelaşi timp, a învăţat singur să cânte la trei instrumente muzicale, iubeşte şi cântă cu pasiune… pentru că pasiunea depăşeşte orice bariere.Q : Am putea spune că ești cel mai căutat artist din România de pe Shazam… A schimbat ceva acest lucru în viața ta, în viața ta de artist?

A : Viaţa mea s-a schimbat radical de când am lansat primul meu single „Doar pe a ta”, iar eu alături de echipa mea Famous Production ne bucurăm enorm că piesa a ajuns la cât mai multe inimi şi bucură în continuare multe suflete. A schimbat ceva, în sensul că mi-a oferit posibilitatea de a face ceea ce îmi place: muzica.

Odată cu succesul acestui single au apărut concertele, evenimentele şi aşa mai departe. Încă nu conştientizez exact cât de mult s-a schimbat viaţa mea, însă am parte de un reminder de fiecare dată când mă recunoaşte cineva pe stradă, de exemplu, sau când cânt în faţa a sute şi sute de oameni.

Q : Dacă ar trebui să-ți depui CV-ul ca să te angajeze cineva pe postul de “artist”, ce crezi că te-ar diferenția de ceilalți?

A: Dedicarea absolută muzicii, perseverenţa, pozitivitatea şi conexiunea cu publicul, în concerte.

Q : Ți-ai îndeplinit un vis de când erai copil?! Ce le-ai spune altor tineri care au vise mărețe pe care încă nu le-au împlinit?

A : Da, visam din copilarie să fac muzică. Le-aş spune să viseze în fiecare zi dar, mai important, să muncească până când ajung să-şi trăiască visul!

Q: Ai învățat să cânți singur la tobe, chitară, pian. De ce ai nevoie ca să fii autodidact?

A : În primul rând, de pasiunea pentru muzică. Apoi, voinţă şi perseverenţă.

Q : De care instrument esti cel mai atasat? De ce?

A: Pianul este instrumentul meu preferat, deoarece mă inspiră foarte mult când compun o piesă, dar şi chitara îmi place foarte mult. Mă simt în largul meu să iau chitara în mână şi să cânt – parcă vine de la sine.

Q : Ai modele în viața personală, profesională?

A : Modelul meu în viaţa personală sunt părinţii mei, pentru bunătatea lor şi caracterul frumos. Iar, în cea profesională, Randi – pentru talentul său de compozitor şi pentru faptul că se dedică muzicii 100%, de mai bine de un deceniu.

Q : Cum îți alegi ținutele pentru evenimentele importante?

A : Apelez la stilişti pentru evenimentele mai importante sau filmările de clip, iar în rest îmi aleg ţinutele singur.

Q : Cum ți-ai descrie stilul?

A : Stilul meu muzical este o combinaţie între raggaeton şi pop, iar cel vestimentar casual. Îmi place să port haine comode.

Q : Faci sport? Dacă da, ce sport?

A : Recent m-am reapucat de sală, iar în timpul liber ador să joc tenis de câmp.

Q : Ce înseamnă familie pentru tine și unde te simți acasă?

A : După părerea mea, familia este cel mai frumos cadou din viaţa unui om. Acasă mă simt atunci când sunt înconjurat de prieteni foarte apropiaţi şi unde există energie pozitivă.

Q : La ce nu ai vrea să renunți niciodată?

A: Familie şi muzică!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.