Interviu cu Zoli Toth despre actorie și planurile de viitor

Probabil îl cunoști pe Zoli Toth ca cel care a pus bazele trupei Sistem, iar recent el a pus bazele proiectului Cocoon. Recent, l-ai putut auzi în varianta dublată a animației „Finding Dory”, unde i-a dat voce directorului Institutului Marin din California, unde are loc mare parte din acțiunea din film.

În continuare, iată un interviu în exclusivitate cu Zoli Toth:

Ce te-a atras cel mai mult la personajul căruia îi dai voce?

Pentru mine a fost o surpriză fantastică să fiu invitat să dau glas unui personaj de desene animate. Sunt debutant în această lume a desenelor animate și a dublajului de voce.

Să dai voce unui personaj poate fi mai dificil. Cât de ușor sau greu ți-a fost să faci vocea să pară credibilă în animație?

Faptul că cei de la Disney au hotărât ca pentru varianta în limba română personajul să fie Zoli TOTH mă onorează. Probabil implicarea mea în acțiunile ecologiste m-a recomadat pentru acest rol. În film sunt directorul Institutului Marin din California. Am ascultat-o pe Sigourney Weaver (Alien) care face același rol în varianta originală a filmului „În căutarea lui Dory” și am încercat să dau aceeași stare propriului personaj.

Susții multe cauze ecologice, crezi că filme precum Finding Nemo și Finding Dory influențează în vreun fel copiii? Îi sensibilizează în privința animalelor acvatice sau a animalelor în general?

Da, sunt convins că aceste filme ajută foarte mult la educația copiilor în ceea ce privește protecția mediului. Modul jucăuș de a pune probleme serioase pe peliculă este mult mai de succes decat arătătorul profesorilor din clasele de curs.
 
După această experiență, ți-ai dori să mai dai voce unui personaj dintr-o animație sau chiar să joci într-un film?

Hmmmm. Mi-am propus să nu mai zic niciodată NU. Îmi ies greu din zona de confort, dar aș fi curios să văd cum e și pe platorile de filmare. Aș fi putut să fac asta în trecut, dar n-am avut curaj. Acum m-aș gândi de două ori înainte să refuz. 🙂

Ce planuri de viitor ai în ce privește cariera muzicală? Ce surprize ne pregătești cu Zoli Toth Project?

Lucrez la dezvoltarea proiectului #COCOON alături de colegii din Zoli TOTH Project. Zilele acestea negociem semnarea unui contract foarte important cu o casă de discuri mare la nivel internațional. Mă bucur de succesul pe care îl avem și profit de zâmbetul fiecărui spectator ca să-mi încarc bateriile pentru tot ceea ce vreau să fac în viitor.

Mulțumim pentru acest interviu și mult succes în carieră!

Spotlight 5 mai 2016 (216 of 244)

„Finding Dory / În căutarea lui Dory” o readuce pe marile ecrane pe uituca favorită albastră a tuturor, Dory, care locuieşte fericită în recif împreună cu Nemo şi Marlin. Când Dory îşi aduce aminte deodată că are o familie undeva, care s-ar putea să o caute, cei trei pornesc într-o aventură care le va schimba viaţa.

Filmul „Finding Dory” / „În căutarea lui Dory” este distribuit de Forum Film România şi a avut premiera pe 17 iunie 2016, în format 3D, variantă subtitrată, respectiv dublată.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.