Interviu cu Sore, covergirl Cosmo pentru luna mai 2019

Sore este covergirl COSMO pentru luna mai 2019 – ediția de mai a revistei este disponibilă la toate chioșcurile de presă și include un cover shoot inedit, definit de acel twist unic al personalității uneia dintre cele mai cunoscute voci autohtone.

În interviul pe care îl găsești în ediția Cosmo de mai, Sore povestește despre modul în care reușește să ducă un stil de viață plin de naturalețe, despre povestea propriului său label de îmbrăcăminte, dar și despre cele mai noi lansări pe plan muzical și despre colaborarea cu Smiley.Mai jos, poți urmări interviul video cu Sore, în care artista vorbește despre provocarile – fizice și psihice – pe care le-a întâmpinat de când a devenit mamă și despre cum și-a recăpătat și, ulterior, păstrat echilibrul după naștere. Artista povestește despre regimul alimentar care a ajutat-o să revină în formă după naștere, dar și despre trucurile sale day-to-day de frumusețe.

Sore mai povestește și despre reperele sale profesionale, dar și despre cele personale – despre cum mama ei este o inspirație pentru ea.

Despre brandul său, Hard Coeur și despre începuturile lui, despre fiica sa și relația pe care o are cu ea, dar și despre care e secretul fericirii în cuplu – află din interviul cu Sore de mai jos:

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.