Interviu cu Roxen

Roxen a lansat de curand clipul piesei I don’t care în cadrul THE SESSION, un concept inedit Global Records în care, în luna decembrie, artistii lanseaza o serie de videoclipuri ale unor piese de suflet, filmate într-un spațiu geometric, în care accentul este pus pe personalitatea și stilul fiecăruia.

Cum a fost la filmarile pentru THE SESSION?

A fost foarte fun, mi-a placut ca am avut ocazia sa imi descopar inca un personaj, ador cand trebuie sa filmam videoclipuri simple, pline de sinceritate. M-am inteles foarte bine cu toata echipa, fetele care au dansat au fost super dragute. M-am bucurat si ma bucur de fiecare data de echipe super profi la filmari.

Care e mesajul piesei?

Mesajul piesei este unul comun, de foarte multe ori ajungem in situatii care nu ne fac bine. Totodata, vorbeste despre curajul de a merge mai departe si de a te alege pe tine .

Ce ti-a plăcut cel mai mult?

Mi-a placut super mult ca am folosit baloane, aveam gandul asta de ceva timp si ma bucur ca s-a intamplat acum.

Ce înseamnă muzica pentru tine?

Muzica e singura pentru care dau tot si ea la fel pentru mine.. as putea vorbi mult despre asta. Sunt recunoscatoare ca o am. 🙂

Ce nebunie ți-ai dori să faci?

Mi-ar placea sa fac mai multe nebunii, nu doar una:)). Vreau sa sar cu parasuta, sa fac bungee jumping. Vad foarte multe sporturi extreme pe net si ma fascineaza. In general sunt atrasa de tot ceea ce inseamna zbor, adrenalina… De asemenea, as vrea sa merg si pe circuit, imi doresc taaaare mult asta.

 

 

Foto: PR

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.