Interviu cu Lora: „Pielea mea este haina mea cea mai de preţ. O respect şi o răsfăţ cu cele mai bune produse”

Lora ne-a vorbit într-un scurt interviu despre trucurile ei de beauty, muzică și cel mai nou videoclip al piesei „I Know”.

 1. În videoclipul piesei “I Know”, am văzut o altă persoană. Ne poţi spune câteva lucruri despre “noua” Lora?

Este acceaşi Lora, doar o altă valenţă a personalităţii mele. Pentru videoclipul piesei „I Know”, Laura a preluat controlul, fata care s-a mutat în Bucureşti cu o grămadă de vise care urmau să fie îndeplinite.2. Ne poţi poveşti mai multe despre legătura dintre Laura şi Lora?

Cele două pot fi confundate şi se pot substitui reciproc. Este un joc în care fanii mei au intrat şi au făcut cunoştinţă şi cu Laura, vorbim despre o evoluţie a proiectului care a fost foarte bine primit de către public.

3. Lora, ai un corp de invidiat. Faci masaje, sport? Cum reușești să te menţi în formă?

Îi mulţumesc mamei natură că mă ajută, dar nu vreau să credeţi că exclud sportul din viaţa mea. Ce aş vrea eu să înţeleagă fetele care citesc acest interviu este că e bine să aibă un corp sănătos de care să fie mândre.

4. La ce produse de beauty nu poţi renunţa?

Îmi place să îmi fac în casă tot felul de măşti, dar cum folosesc un produs natural care încorporează perfect ştiinţa celor mai talentaţi chimişti se numeşte Leac de-un veac. Pielea mea este haina mea cea mai de preţ. O respect şi o răsfăţ cu cele mai bune produse.

5. Ai un ten curat şi frumos. Frecventezi saloanele de specialitate pentru tratament?

Alături de crema mea de zi, se va găsi mereu o reţetă românească, 100 % naturală de la ambalaj la conţinut, care îmi vindecă şi-mi reface pielea stresată de poluare, oboseală şi machiaj.

6. Spune-ne un mic secret de frumuseţe.

În fiecare săptămâna fă-ţi masca din o jumătate de avocado, o jumătate de banană foarte coaptă, o linguriţă cu ulei de măsline şi două-trei picături de ulei esenţial (opţional), de exemplu, ulei de lavandă. Acestea sunt ingredientele pe care le amesteci cu un blender, că să-ţi fie mai uşor, şi în două minute, nu mai mult, masca ta este gata de acţiune.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.