Interviu cu Liviu Teodorescu: „Iluzia celebrităţii nu trebuie confundată cu iubirea”

Liviu Teodorescu este un artist cu o ascensiune rapidă în industria muzicală românească. Ne-a încântat deja cu mai multe piese cool și ne-a povestit într-un scurt interviu  detalii despre cea mai noua colaborare, care i-a adus un succes neașteptat:

 1. Ultima piesă lansată, colaborarea cu Laura Giurcanu şi Dorian Popa, a strâns 4 milioane de vizualizări în la doar o săptămâna de la lansare. Te aşteptai că #Fanele să aibă acest succes?Ne așteptam că #Fanele să meargă bine, dar ceea ce se întâmplă de o săptămâna şi ceva încoace a depăşit orice aşteptări:)). Suntem mega fericiţi toţi 3 şi ne bucurăm de tot feedback-ul bun pe care l-am primit. Şi pentru mine, că şi compozitor al piesei, este o fericire imensă să ştiu că piesă mea s-a dus atât de bine.

2. Care sunt replicile sau metodele prin intermediul cărora domnişoarele vor să te cucerească?

De obicei vor să mă scoată la cafea. Îmi trimit, uneori, poze mai.. Intime să spunem:)). Mai sunt şi cazuri în care mă cer în căsătorie. Atunci, închid repede Facebook-ul şi mă dau cu apă rece pe faţă că să-mi revin. :))

3. Primeşti des propuneri indecente de la fanele tale?

Primesc des apreciere şi asta e cel mai important pentru mine. Propunerile indecente sunt nelipsite şi încerc să menajez situaţiile cât pot eu de bine :))

4. Celebritatea cântăreşte mult în relaţia ta cu fetele/ fanele? Îţi uşurează calea către inima unei domnişoare?

Celebritatea îţi asigura intrarea uşoară în viaţă unei domnişoare. Cred că primeşti mai uşor o şansă. Dar nu e de ajuns. Pentru că intrarea în inima cuiva e un proces care necesită timp, cunoaştere şi, nu în ultimul rând, iubire. Iluzia asta a celebrităţii nu trebuie confundată cu iubirea.

 5. Cum reacţionează iubita ta când primeşti propuneri din partea fanelor. Este geloasă?

Era la început, dar acum s-a obişnuit. Este, oricum, foarte atentă la cum răspund eu propunerilor pe care le primesc :)). Dar fanele sunt de vină, aşa cum spune şi piesă, nu?:))

#ImiIubescFanele

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.