Interviu cu Giulia

La 11 ani, când cei mai mulți copii nici nu își imaginau o astfel de realizare, Giulia avea deja prima casetă înregistrată. La 15 ani, lansa primul EP, împreună cu trupa Candy, una dintre cele mai cunoscute formații ale anilor 2000. De atunci și până în prezent, cariera Giuliei a evoluat continuu: de la prezentator TV și radio (printre emisiunile sale se numără CoolMea Distracției, Kiss Adventure și Kiss My Way) la actorie (a jucat de curând în filmul Faci sau Taci). Giulia Anghelescu este acel artist care a crescut, a evoluat și s-a transformat odată cu noi.

De aceea, este printre cele 20 de vedete cărora le-am dedicat numărul nostru aniversar (ediția de octombrie poate fi găsită la toate punctele difuzare presă, mai multe despre această ediție poţi descoperi AICI).

În interviul de mai jos, realizat direct pe platoul shooting-ului ediției aniversare #Cosmo20Years, Giulia ne-a povestit despre cele mai dragi amintiri din cariera sa muzicală, ne-a spus dacă preferă muzica, televiziunea sau radioul, și ne-a dezvăluit ce îi place cel mai mult la rolul de mamă.

Mulțumim, Giulia!

La mulți ani, COSMO!

Fotografii: Vlad Andrei (reprezentat de Almost Ready)

Realizat de: Diana Colcer

Interviu de: Bianca Dragomir

Fashion Director: Amir Doboș

Fashion Editor: Anca Stăruială

Make-up: Claudia Neacșu

Hair style: Florin Noje și Iulian Timișică

Studio: The Brewery

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.