Interviu cu Carla’s Dreams despre muzică, fani și planuri de viitor

Carla’s Dreams este, la ora actuală, una dintre cele mai populare trupe din România. Fondată în 2012 în Chișinău, trupa are acum sute de mii de fani în lumea întreagă.

În continuare, iată un interviu în exclusivitate cu Carla’s Dreams:

Cosmopolitan: Pentru că și voi purtați o mască – din alte considerente, evident – ce părere aveți despre machiajul fetelor, care credeți că este motivația lor de a purta această „mască”?

Carla’s Dreams: Nu știm, probabil această motivație diferă de la caz la caz, începând cu clișee sociale și terminând cu insecurități.

Aveți o mulțime de fani în lumea întreagă, dependenți de muzica voastră, ar fi interesant de știut care sunt artiștii voștri favoriți, în fața cărora v-ați emoționa ca niște adolescenți?

Cred că am ajuns la experiența de viață care a determinat un nivel suficient de cinism, care la rândul lui ne lipșeste oarecum de capacitatea unei emoționări adolescentine.

Cine sunteți în viața voastră secretă, imaginați-vă câte o carieră alternativă și poate chiar fantastică pe care ați dori să o aveți?

Multi dintre noi chiar au o carieră alternativă, iar în ceea ce ține de restul, un răspuns la această întrebare ar fi o falsificare.

Care este relația cu fanii voștri, care sunt cele mai mari satisfacții și cele mai mari provocări?

Tindem să credem că avem o relație călduroasă cu oamenii care ne-au fost și ne sunt aproape. Ne place să îi surprindem uneori prin gesturi mai mult sau mai puțin extravagante (pentru care, din păcate, în ultima perioadă, avem tot mai puțin timp). Provocarea cea mai mare este, probabil, să nu îi dezamăgim, asta neînsemnând, însă, că suntem dispuși să ne schimbăm atitudinea sau abordarea în sens social sau muzical pentru ei sau din orice alt motiv.

Succesul vostru fabulos v-a dus probabil mai departe decât și-ar fi imaginat oricine. Care sunt obiectivele voastre pentru următorul an, ce recorduri și bariere vă doriți să depășiți?

Încercăm să nu ne facem planuri fixe, știm sigur că avem foarte mult de lucru, atât în plan muzical, cât și în plan managerial. Un vis sau scop sau record aparte nu avem în minte, lăsăm lucrurile să decurgă natural, noi încercăm doar să ne păstram pozițiile și atitudinile.

concert carla's dreams

Nu uita, Carla’s Dreams va susține astăzi un concert la Amfiteatrul Mihai Eminescu din București!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.