Interviu cu Andreea Raicu

Vedetă de televiziune, fashion icon, promotor al unui stil de viață sănătos și al dezvoltării personale, și una dintre cele mai frumoase femei din România – sunt numai câteva dintre lucrurile pentru care este cunoscută Andreea Raicu. Ea este și una dintre cele 20 de vedete cărora le-am dedicat numărul nostru aniversar (ediția de octombrie poate fi găsită la toate punctele difuzare presă, mai multe despre această ediție puteți descoperi AICI).

De peste 20 de ani Andreea construiește un brand personal multifațetat. A fost redactor de modă timp de șase ani, a prezentat numeroase show-uri televizate, de la emisiuni de modă la programe de divertisment. În prezent, prin prisma experienței acumulate în călătoriile sale de autocunoaștere, a lansat un program de meditații ghidate și unul de mentoring, din dorința de a susține toate femeile care, ca ea, sunt mereu în căutarea echilibrului și a acceptării de sine. Pentru că frumusețea pornește, indiscutabil, dinăuntru.

Cu ocazia aniversării #Cosmo20Years, Andreea ne-a răspuns la câteva curiozități, direct de pe platoul de shooting al noii ediții – urmărește interviul mai jos.

Mulțumim, Andreea!

La mulți ani, COSMO!

Fotografii: Vlad Andrei (reprezentat de Almost Ready)

Realizat de: Diana Colcer

Interviu de: Bianca Dragomir

Fashion Director: Amir Doboș

Fashion Editor: Anca Stăruială

Make-up: Cristian Bucă/ YSL Beauty

Hair style: Alex Claudiu Sârghe

Studio: The Brewery

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.