Interviu cu Andreea Esca

Când spui „Ştirile PRO TV”, te gândeşti automat la Andreea Esca, cea mai impunătoare prezenţă de pe sticlă de mai bine de 20 de ani încoace. De prima dată când a rostit, pe 1 decembrie 1995, fraza devenită celebră – „Bună seara România! Bună seara Bucureşti!”, Andreea a construit, în tandem cu o carieră extraordinară în televiziune, multe alte proiect de care s-a ocupat constant cu energie inepuizabilă – revista The ONE (la cârma căreia s-a aflat timp de 10 ani), revista A List Magazine (creată în 2016), podcastul Esca, emisiunea La Radio cu Andreea Esca şi târgurile de fashion Half is Free sunt numai câteva dintre ele. Şi tot ele sunt dovada că Andreea şi-a construit un brand personal de excepţie, care face, zi de zi, istorie.

Andreea este printre cele 20 de vedete cărora le-am dedicat numărul nostru aniversar (ediția de octombrie poate fi găsită la toate punctele difuzare presă, mai multe despre această ediție poţi descoperi AICI).

Descoperă mai jos interviul nostru video cu Andreea Esca, realizat direct pe platoul shooting-ului ediției aniversare #Cosmo20Years.

Mulțumim, Andreea!
La mulți ani, Cosmo!

Fotografii: Vlad Andrei (reprezentat de Almost Ready)

Realizat de: Diana Colcer

Interviu de: Bianca Dragomir

Fashion Director: Amir Doboș

Fashion Editor: Anca Stăruială

Make-up: Cecilia Renţea

Hair style: Alex Caraman/Beauty District

Studio: The Brewery

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.