Interviu cu Ana Baniciu: Aromă de iarnă este o trăire personală și de aceea este dintre cele mai dragi piese ale mele

Într-un scurt interviu, Ana Baniciu ne dezvăluie trucurile ei pentru un corp de invidiat și detalii despre ultima piesă “Aromă de iarnă”.

1. Ana, ai un trup de invidiat. Cum reuşeşti să te întreţii?
Trebuie să spun cu mândrie că vara care urmează se împlinesc 4 ani de când am descoperit sportul! Încet, încet s-a transformat într-un mod de viaţă. Fac sport, îmi place, încerc să mănânc cât de sănătos se poate… dat fiind faptul că sunt o gurmandă! În rest, încerc să îmi hrănesc sufletul cu energie pozitivă.2. Spune-le cititoarelor noastre 3 sfaturi pentru un abdomen plat.
Există foarte multe exerciţii pentru modelarea abdomenului pe care le putem face acasă, nu trebuie neapărat să mergem la sala. Eu îmi lucrez abdomenul cel mai bine pe saltea. Înainte de culcare putem face 50 de abdomene , după care în următoarea seară facem 100 şi tot aşa… rezultatele apar după prima săptămâna şi febra musculară, la fel. Abdomenele cu o mică greutate în mâna sunt foarte eficiente şi le putem face atât în sala cât şi acasă.

3. Ultima ta piesă, “Aromă de iarnă” spune o poveste foarte frumoasă. De unde inspiraţia?

Aromă de iarnă este o trăire personală, iar acesta este motivul pentru care este una dintre cele mai dragi piese ale mele. Este prima piesă la care am compus şi eu, alături de gaşcă de la Quantum Music, şi mă bucur tare mult că am reuşit să rup o bucăţică din sufletul meu şi să o pun în această melodie.

4. La ce produse de make-up nu poţi renunţa?
Cred că fondul de ten este de baza în trusa mea de make-up pentru că pe restul le mai poţi înlocui, mă pot da cu o culoare de blush la ochi dacă se întâmplă să îmi uit fardurile de pleoape… dar fondul de ten e greu de înlocuit.

5. Care sunt momentele tale de relaxare preferate?
Îmi place mult să citesc atunci când vreau să mă relaxez şi să mă rup puţin de lume… îmi place liniştea, îmi place să stau în apă şi să înot, mă relaxează foarte tare. Acelaşi sentiment îl am când aud muzică bună, pusă în surdină la finalul unei zile pline.

6. Unde preferi să îţi petreci timpul liber?

Nu prea îmi place să am timp liber… mă plictisesc! Atunci când am puţin timp liber îmi place să îl petrec alături de prieteni dragi sufletului meu, într-un cadru linisit în care să mă relaxez, îmi place să mă uit la filme sau seriale şi să călătoresc!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.