Interviu cu AMI: Piesele mele vor spune întotdeauna o poveste în care lumea să se regăsească

Invitata noastră de astăzi este cântăreața AMI, care ne-a povestit într-un scurt interviu detalii despre cea mai nouă piesă lansată, plus câteva tips & tricks din stilul personal:

1. Ai lansat de curând piesă “Un actor”. Ce te-a inspirat să faci un remake după piesă Laurei Stoica?

Originalul „Un actor grăbit” mi-a adus primul premiu din carieră, trofeul, la un concurs de muzică, unde cântăm pentru prima oară pe o scenă la vârstă de 3 ani. Încă de pe atunci îmi doream să mă fac auzită, să ajung cunoscută prin muzică mea. Iar visul meu a devenit realitate. După 24 de ani, am simţit că e momentul să refac piesă şi să o reinterpretez acum cu gândul la primii mei paşi în muzică.

2. De la prima piesă lansată, carieră ta muzicală se află în plină ascensiune. Cum îţi alegi piesele?

Pe partea de muzică lucrez împreună cu Adi Colceru, producătorul meu, încă de la prima piesă lansată. Mă cunoaşte foarte bine din acest punct de vedere şi ştie ce îmi place, ce mă avantajează şi ce vreau să transmit publicului. Evident, mă implic 100% în tot acest proces şi pun suflet în tot ceea ce fac. Piesele mele vor spune întotdeauna o poveste sau vor crea o stare în care lumea să se regăsească.

3. Ţi-ai dori să colaborezi cu un artist internaţional? Dacă da, cu cine ţi-ai dori să colaborezi?

O colaborare cu un artist internaţional, e un alt vis care îmi doresc să devină realitate. Lista e mult mai lungă dar printre preferaţii mei în acest moment sunt : Ed Sheeran, Martin Garrix, SIA, Ariană Grande, James Arthur, Duă Lipa, JP Cooper.

4. Apariţiile tale la evenimente nu trec neobservate. La ce elemente vestimentare/ accesorii nu poţi renunţa?

Oscilez destul de mult între stiluri dar în general prefer ţinutele ce scot în evidenţă feminitatea, să port haine ce mi se potrivesc, în care mă simt bine, relaxată. Depinde doar de zi, de stare, de vreme, de eveniment. Nu mă pot dezlipi de jeanşi şi gecile de piele.

5. Ce produse de beauty nu îţi lipsesc niciodată din poşetă?

Nu obişnuiesc să port cu mine foarte multe produse de make up fiindcă de obicei îmi aplic acasă un machiaj natural rezistent ce trebuie doar reîmprospătat iar pentru asta folosesc pudra, blush-ul, iluminatorul şi un balsam de buze.

6. Preferi designerii români sau pe cei internaţionali?

Cred că înclin spre designerii români, asta poate pentru că până acum am jonglat mai mult cu aceştia.

7. Faci shopping online sau preferi să ţi achiziţionezi produsele personal?

Am avut câte experienţe eşuate cu shopping-ul online, asta şi din cauza că sunt minionă iar măsurile nu se potrivesc întotdeauna. De aceea prefer să îmi achizitionez orice produs personal cu posibilitatea de a proba înainte de a ajunge în garderoba mea.

8. Care este produsul de beauty de care nu te poţi despărţi?

Parfumul.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.