Interviu cu Alina Eremia

Alina Eremia și-a început cariera la numai 12 ani, iar de atunci și până în prezent, și-a consolidat poziția de regină a muzicii pop contemporane, redepășindu-și, cu fiecare nou single, propriile performanțe. Alina este și una dintre cele 20 de vedete cărora le-am dedicat numărul nostru aniversar (ediția de octombrie poate fi găsită la toate punctele difuzare presă, mai multe despre această ediție poţi descoperi AICI).

După ce, la 12 ani, a reprezentat România la concursul Eurovision Junior, la 15 ani a dat viață unor personaje îndrăgite (Pocahontas, apoi Belle din Frumoasa și Bestia) pe Disney Channel, iar la 18 ani a concurat la Pariu cu Viața, unde a câștigat nu numai rolul principal în serialul adorat de milioane de adolescenți, ci și un un loc în trupa LaLa Band. După cinci albume de studio, un disc de aur, patru turnee naționale și nenumărate concerte alături de trupă, Alina s-a lansat pe cont propriu în industria muzicală. Piese precum A fost o nebunie, Poartă-mă, Cum se face, sau Tatuaj au ajuns rapid în topurile muzicale și în inimile fanilor.Alina Eremia este mai mult decât un star pop – artist, actor și compozitor, și o imagine fidelă – glamour, neobosită și perfecționistă – a modului în care industria muzicală în sine a evoluat și s-a perfecționat de-a lungul timpului.

În ediția aniversară #Cosmo20Years, poți descoperi interviul complet cu Alina Eremia, iar mai jos, poți urmări interviul video de la sedința foto pentru revistă, în care artista ne-a răspuns candid la câteva întrebări, direct de pe set.

Mulțumim, Alina!

La mulți ani, COSMO!

Fotografii: Vlad Andrei (reprezentat de Almost Ready)

Realizat de: Diana Colcer

Interviu de: Bianca Dragomir

Fashion Director: Amir Doboș

Fashion Editor: Anca Stăruială

Make-up: Cristian Bucă/ YSL Beauty

Hair style: Alex Caraman/ Beauty District

Studio: The Brewery

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.