Interviu cu Alice Peneacă

Unul dintre cele mai senzuale şi mai expresive modele autohtone, Alice Peneacă şi-a clădit un nume în industria modei nu numai pe plan local, ci şi la nivel internaţional. Iar dacă fotografiile cu ea îţi conturează în minte imaginea unei frumuseţi inabordabile, în persoană, Alice te cucereşte prin dezinvoltură şi naturaleţe. În adolescenţă, Alice nu s-a gândit să fie model – a făcut 10 ani de balet şi a luat lecţii de actorie – dar în 2015, a fost descoperită pe Instagram de către designerul Paul Marciano şi ce a urmat a fost o ascensiune rapidă în lumea modelingului. Alice a fost starul campaniilor unor branduri de renume, de la Guess la Kultho, L’Oréal sau Yamamay.

Alice este printre cele 20 de vedete cărora le-am dedicat numărul nostru aniversar (ediția de octombrie poate fi găsită la toate punctele difuzare presă, mai multe despre această ediție poţi descoperi AICI).

Descoperă mai jos interviul nostru video cu Alice Peneacă, realizat direct pe platoul shooting-ului ediției aniversare #Cosmo20Years.

Mulțumim, Alice!
La mulți ani, Cosmo!


Fotografii: Vlad Andrei (reprezentat de Almost Ready)

Realizat de: Diana Colcer

Interviu de: Bianca Dragomir

Fashion Director: Amir Doboș

Fashion Editor: Anca Stăruială

Make-up: Cristian Bucă/ YSL Beauty

Hair style: Alex Claudiu Sârghe

Studio: The Brewery

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.