Interviu cu Adela Popescu

Când avea 20 de ani, Adela Popescu era deja una dintre cele mai apreciate actriţe de televiziune din România. Lacrimi de iubire, Pariu cu viaţa, Aniela, Iubire ca în filme sau Numai iubirea sunt numai câteva dintre serialele pe care le-am asociat inevitabil cu imaginea ei. Are la activ un album muzical – Numai iubirea – şi unul dintre cele mai oneste bloguri autohtone, prin intermediul căruia împărtăşeşte cu cititorii săi atât momentele fericite, cât şi pe cele dificile.

După aproape 20 de ani de activitate, cu naturaleţe şi candoare, Adela Popescu a reuşit să rămână una dintre cele mai iubite vedete din România, o #CosmoGirl care a influenţat o întregă generaţie de tinere femei ajunse acum la maturitate. De aceea, Adela este printre cele 20 de vedete cărora le-am dedicat numărul nostru aniversar (ediția de octombrie poate fi găsită la toate punctele difuzare presă, mai multe despre această ediție poţi descoperi AICI).

Descoperă mai jos interviul nostru video cu Adela Popescu, realizat direct pe platoul shooting-ului ediției aniversare #Cosmo20Years.

Mulțumim, Adela!
La mulți ani, Cosmo!

Fotografii: Vlad Andrei (reprezentat de Almost Ready)

Realizat de: Diana Colcer

Interviu de: Bianca Dragomir

Fashion Director: Amir Doboș

Fashion Editor: Anca Stăruială

Make-up: Cristian Bucă/ YSL Beauty

Hair style: Alex Claudiu Sârghe

Studio: The Brewery

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.