Interviu: Chris Pang, starul din Crazy Rich Asians, despre viața la Hollywood

Pe Chris Pang îl cunoști, cel mai probabil, din box office hit-ul Crazy Rich Asians, unul dintre cele mai hyped filme ale anului trecut. Rolul lui Colin în pelicula care a zguduit Hollywood-ul nu numai prin hohote de râs, ci și prin faptul că a adus în atenție o distribuție integral de origine asiatică, i-a adus lui Chris statutul de actor to watch”, fiind considerat printre cele mai noi revelații ale Hollywood-ului.

Până la sfârșitul acestui an, îl vom mai putea vedea din nou pe Chris pe marile ecrane într-o altă comedie spumoasă – un remake al clasicului Charlie’s Angels, în regia lui Elizabeth Banks (care joacă de asemenea un rol în film), ce va aduce laolaltă o mulțime de nume hot din Hollywood, printre care Kristen Stewart, Jonathan Tucker, Sam Claflin, Noah Centineo, Djimon Hounsou și Sir Patrick Stewart.

În așteptarea noului film, ce va avea premiera în luna noiembrie, am schimbat câteva vorbe cu Chris Pang despre viața la Hollywood și despre atmosfera de pe platourile de filmare. Descoperă mai jos interviul ui Chris Pang în exclusivitate pentru Cosmopolitan România!

chris pang cosmopolitan romania

Chris poartă: hanorac, Bally, ceas și cercel din garderoba proprie (stânga); jachetă, 3.1 Phillip Lim, inel și ceas din garderoba proprie (dreapta)

Ești din Melbourne, dar acum locuiești în Hollywood – Cum a fost copilăria ta în Australia?

Acum, că am călătorit ceva la viața mea, pot spune în cunoștință de cauză că Melbourne e un oraș grozav. Este absolut superb. Problema lui e că e un loc modest care are tendința să sufere de pe urma sindromului orașelor mici. Am auzit de multe ori despre cum australienii sunt cunoscuți pentru faptul că se mișcă încet și sunt prea relaxați. Făcând comparație cu locuri pline de energie precum New York, Londra sau majoritatea orașelor mari din Asia, este adevărat. Melbourne are acea serenitate pe care lumea o caută când își dorește să petreacă niște momente de respiro cu familia. Faptul că am crescut în mediul acela a însemnat că am putut petrece mult timp alături de cei dragi într-un mediu calm și relaxat, și cu siguranță mă voi muta înapoi acolo într-o bună zi.

Cum ai ajuns la Hollywood? A fost dificil să te adaptezi la stilul de viață specific unui oraș agitat precum Los Angelesul, tu fiind obișnuit cu relaxatul Melbourne?

Ajunsesem într-un punct în care epuizasem cam orice oportunitate în domeniul meu în Australia și simțeam nevoia să petrec niște timp în centrul acestei industrii, așa că pur și simplu mi-am făcut bagajul și am plecat către Hollywood. A fost o schimbare palpitantă, dar, ca să fiu sincer, fascinația față de acest loc plin de glamour se topește destul de repede odată ce ajungi să trăiești aici. Cea mai mare schimbare cu care a trebuit să mă confrunt a fost că nu o mai aveam pe mama lângă mine să îmi gătească și mă tot întrebam cum aveam să supraviețuiesc în condițiile astea.

chris pang interviu cosmo romania

Chris poartă: cămașă și pantaloni, 3.1 Phillip Lim, colier din garderoba proprie

Cum ți-ai dat seama că vrei să fii actor? Cine erau idolii tăi pe acest plan, când erai mai mic?

Adoram să mă uit la emisiuni sau reportaje care arătau scene din culisele platourilor de filmare și în momentul în care am realizat că să faci filme e un job real, mi-am dat seama pe loc de faptul că asta mi-aș dori să fac în viață. Fiind un copil de origine asiatică ce a locuit în Australia până la maturitate, numărul de eroi de pe marele ecran care ar fi putut să mă inspire nu era prea mare. Cred că Bruce Lee a fost cam singurul idol al meu pe acest plan, până când am ajuns la liceu și am descoperit cinematografia asiatică. Apoi, am început să fiu fascinat de legende precum Chow Yun Fat, Tony Leung sau Michelle Yeoh, oameni care m-au făcut să aspir către statutul lor în industria cinematografică.

În Crazy Rich Asians joci rolul lui Colin… un crazy rich Asian. :) Care este cea mai mare diferență dintre tine și personajul tău și care sunt lucrurile pe care le aveți în comun?

Jon Chu, regizorul filmului, alături de echipa de casting, au făcut o treabă excelentă când au ales distribuția pentru Crazy Rich Asians – mulți dintre noi reprezintă o versiune fictivă e propriului personaj în film, în sensul că semănăm, la bază, cu cei pe care-i interpretăm. Henry Golding, care îl joacă pe Nick Young, e la fel de incredibil de atrăgător și are același șarm dezarmant precum personajul său, practic este un cavaler în armură strălucitoare în viața reală, parcă născut să joace acest rol.

Eu aș spune că mă identific mult cu personajul meu, Colin, în versiunea în care apare în cartea după care a fost adaptat scenariul filmului, căci în acea variantă, Colin are și o latură mai sumbră care completează perfect mina mereu bine-dispusă pe care o afișează lumii. Din păcate, durata filmului nu le-a permis celor ce au scris scenariul să includă atât de multe detalii ca în carte, așa că multe lucruri nu au fost preluate în adaptarea pentru cinema.

Rămânând în ton cu atmosfera filmului, spune-ne – care este cea mai excentrică experiență de care ai avut parte și care este cel mai extravagant lucru pe care l-ai cumpărat vreodată pentru tine însuți?

Viața la Hollywood e, în mare parte, overrated, dar, din când în când, ți se oferă oportunitatea să faci ceva absolut nebunesc, iar luna trecută mi-a venit și mie rândul la asta. Nu știu cum se face, dar m-am trezit că sunt pe un yacht, la apus, mergând spre Croația pentru a sărbători ziua de naștere a unui prieten. Cât despre cel mai extravagant lucru cumpărat… sunt un om care adoră mașinile. Odată ce o să îmi permit, o să îmi cumpăr cea mai cool chestie pe patru roți disponibilă la momentul respectiv.

Cum este să lucrezi pe platouri de comedii? Unii actori susțin că ar fi chiar mai dificil să filmezi comedii, prin comparație cu alte genuri de film, pentru că, în cazul comediilor, intervin multe întreruperi pe set din cauză că se întâmplă adesea ca cineva din echipă să fie copleșit de câte o criză incontrolabilă de râs. Este adevărat că e mai greu, din punctul tău de vedere?

Clar am râs și eu când nu trebuia! Treaba este următoarea – multe emoții pot fi aduse la viață în mod artificial. Poți să te prefaci că plângi, poți să te prefaci că ești nervos, dar nu poți să păcălești oamenii că ceva e amuzant când, de fapt, nu este. Comedia e un gen dificil! Personajul meu din Charlie’s Angels, de pildă, a fost inițial ilustrat în scenariu într-o formă mai sobră, așa că a fost foarte distractiv pentru mine să mă gândesc la moduri în care să-l anim cu diverse glume pe care le încercam chiar în ziua de filmare, ca să văd ce impact au asupra publicului.

Elizabeth Banks, care joacă și ea în film, dar este și regizorul peliculei, îmi dădea și ea sugestii de lucruri amuzante de încercat spontan pe set. A fost mega distracție când am filmat și abia aștept să văd care dintre mulțimea de momente amuzante vor rămâne până la urmă în versiunea finală.

chris pang cosmopolitan romania

Chris poartă: cămașă, ASOS, jachetă, LTH JKT, pantaloni, DKNY, cercel, colier și ceas din garderoba proprie

Care este filmul tău de comedie preferat din toate timpurile?

Cu toate că, atunci când eram mai mic, îmi plăceau mai degrabă filmele de acțiune, există un film de comedie pe care l-am văzut și revăzut de nenumărate ori – The Mask. Jim Carrey e un geniu al comediilor, un clasic.

Ce tipuri de roluri ți-ar plăcea să mai joci pe viitor? Ți-ai dori să mai abordezi alte genuri în afară de comediile care te-au consacrat, sau ai prefera să continui să explorezi această nișă?

Sunt atras de rolurile dark, cu substanță. Părerea mea este că actorii care pun importanță pe perfecționarea lor mai degrabă decât pe ideea de a deveni celebri sar mereu când au șansa de a juca un rol multifațetat și aceasta e zona cinematografică pe care aș vrea să o pot explora pe viitor, fie prin intermediul filmelor, fie prin al serialelor.

Ai vreun mesaj pentru fanii tăi din România pe care ai vrea să îl transmiți prin intermediul Cosmo?

Vă iubesc pe toți!

chris pang cosmopolitan romania

Chris poartă: cămașă, COS, jachetă, Karl Lagerfeld, cercel și colier din garderoba proprie

Interviu de: CĂTĂLINA TEODORESCU

Fotografii: JONATHAN D’AMBROSIO

Producție: MITCHELL NGUYEN MCCORMACK

Styling: LUCA KINGSTON

Fashion Director: AMIR DOBOȘ

Grooming: MICHAEL JANDA

CITEȘTE ȘI: Descoperă interviul cu actrița Jordan Claire Robbins, despre rolul din serialul The Umbrella Academy, în exclusivitate pentru Cosmopolitan România – aici.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.