Interviu: Ay, ay, Aylin..!

By  | 


Ascult cu multa placere „Cloud“, primul single de pe viitorul tau album de muzica jazz-pop, dar si piesa „Better“ cu Vicky Red!
Ma bucur ca iti plac! Iar asta se datoreza in primul rand compozitorilor pieselor – Christie si Bazooka la „Cloud“ si Viky Red la „Better“. Albumul meu este plin de dragoste, pozitivism si speranta.
 

Iubesti jazz-ul. Insa puteai sa canti jazz fara sa fi studiat in prealabil? Muzica mea nu este jazz in sensul inteles de majoritatea. Eu i-am zis pop-jazz ca sa fie mai usor de explicat. Are bataia „pe doi“, ritmul de swing, dar interpretarea si vibe-ul sunt mai easy decat la jazz-ul standard. M-am apucat sa fac asta din pasiune. Sunt mereu in „learning process“. Invat de la toti muzicienii cu care intru in contact.
 

Ai urmat actoria, dar ce ai invatat de la marii actorii langa care joci? La fiecare din spectacole, pregatirea a fost diferita, insa toate au ceva in comun: am invatat textul si am lucrat cu regizorul si cu colegii de scena. Am fost ascultatoare si am facut pe cat am putut ce mi s-a cerut. In fiecare din ele am norocul sa joc cu actori excelenti. Ce am invatat din asta? E mult mai usor sa joci cu actori buni. Ei te fac sa nu mai fie nevoie sa joci, ci doar sa fii.

Esti ambasadoarea sitului Natura 2000 Deniz Tepe, arie protejata din Dobrogea – cum te implici in proiect?
Sunt turcoaica nascuta in Dobrogea, astfel ca am o sensibilitate aparte fata de tot ce e legat de zona aceasta.  Cunosc zona Deniz Tepe, dealul in forma unui gigant elefant culcat, o zona extrem de bogata mai ales in fauna si flora. Impreuna cu ei ma voi implica in activitatea de protejare a zonei pentru a-i face pe oameni sa inteleaga nevoia noastra de a pastra Romania asa cum este.


Noul look a venit odata cu pregatirea albumului „Cloud“? Schimbarea a venit cumva natural, dar inca dinainte ca albumul sa existe. In concerte mereu simteam nevoia sa-mi accentuez feminitatea. Cel mai mult m-au ajutat rochiile de la MurMur, Kinga Varga sau Ana Novic Brand.

Ce citesti si ce muzica asculti? Tocmai am terminat o poveste orientala superba scrisa de Kenize Murad – „In numele printesei moarte“ si m-am apucat de „Dragoste in vremea holerei“ a lui Marquez, pe care de mult timp imi propusesem s-o citesc. Si chiar acum ascult Melody Gardot – „If I Tell You I Love You“.

Cine te inspira din orice punct de vedere? Sotul meu.

Ce guilty pleasure ai? Lenjeria intima marca Agent provocateur.

Care e ritualul beauty care iti revigoreaza tenul? Masca si crema super hidratanta dimineata si seara.


Care e cel mai spumos sms pe care l-ai primit recent?
„Ba, eu te iubesc!“

  • Pe Aylin Cadir o poti vedea in piesele de teatru: Maitreyi (cu care e in turneu in tara), Lectia cu Horatiu Malaele pe scena TNB si Forma lucrurilor la Godot-Café teatru, Bucuresti.

Aylin doar ce si-a lansat noul single de pe albumul „Cloud“: „Chemistry“. Asculta-l aici:

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *