Interviu cu Ana Ularu

Ana Ularu și-a început cariera în actorie încă de la vârsta de nouă ani, iar între timp, a ajuns unde nici nu visa – la Hollywood, unde a jucat cu Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper în Serena, cu Tom Hanks în Inferno și, cel mai recent, cu Keanu Reeves în Siberia.

Ana este una dintre cele 20 de vedete cărora le-am dedicat numărul nostru aniversar (ediția de octombrie poate fi găsită la toate punctele difuzare presă, mai multe despre această ediție poţi descoperi AICI).

Ana ne-a răspuns la câteva întrebări direct de pe platoul ședinței foto pentru ediția aniversară #Cosmo20Years – ne-a povestit despre ce înseamnă să fii actriță de la o vârstă fragedă, despre ce a învățat de la marii actori cu care a lucrat, și despre cum se menține în formă. Cu ocazia aniversării Cosmo, Ana și-a amintit care a fost cea mai frumoasă aniversare din viața sa și, de asemenea, ne-a dezvăluit care sunt ingredientele pentru o petrecere perfectă. Descoperă interviul video mai jos, și cover story-ul cu Ana Ularu în cea mai nouă ediție Cosmopolitan.

Mulțumim, Ana!

La mulți ani, COSMO!

Fotografii: Vlad Andrei (reprezentat de Almost Ready)

Realizat de: Diana Colcer

Interviu de: Bianca Dragomir

Fashion Director: Amir Doboș

Fashion Editor: Anca Stăruială

Make-up: Cristian Bucă/ YSL Beauty

Hair style: Alex Claudiu Sârghe

Studio: The Brewery

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.