Interviu – Alexandra Shipp, despre rolul din X-Men: Dark Phoenix, în ediția Cosmopolitan iunie 2019

Pe Alexandra Shipp o poți vedea în rolul lui Storm, în noul X-Men: Dark Phoenix, care apare în cinematografe în data de 7 iunie. O mai poți vedea și în cea mai nouă ediție Cosmopolitan România, pentru că Alexandra este covergirl pentru luna iunie 2019.

În interviul acordat în exclusivitate pentru Cosmopolitan România, Alexandra povestește despre personajul său din Dark Phoenix și despre evoluția sa în cel mai nou film din seria X-Men, despre cum se distrează alături de colegii din distribuție, atât pe platourile de filmare, cât și după o zi pe set, dar și despre rolurile pe care i-ar plăcea să le interpreteze pe viitor.

„Storm luptă pentru cei care nu se pot apăra singuri. Nu-i place războiul, dar înțelege rostul puterilor pe care le deține și cum le poate folosi pentru a-i ajuta pe oameni să-și trăiască viața în condiții de pace.”

Alexandra Shipp Cosmopolitan iunie 2019 digital cover

În cel mai nou număr Cosmopolitan, în care o poți vedea pe Alexandra într-un pictorial exclusiv, poți afla de asemenea cum a înfruntat situațiile în care a fost discriminată din cauza culorii pielii, care este mesajul ei pentru tinerele femei și despre cum poate fi îmbinată cariera cu viața de familie.

„Într-o relație, încrederea între partneri este esențială pentru mine. Poate nu par, dar sunt o romantică incurabilă, o fată căreia poate nu-i trebuie prea multe ca să se distreze… dar dacă se întâmplă să constat că nu ne concentrăm amândoi asupra binelui comun, mă retrag.”

„Ca femeie de culoare, simt că trebuie să mă dau mereu cu un pas înapoi, atunci când mă confrunt cu chestii care mă afectează în mod direct. Să ai o părere care nu este împărtășită de majoritatea oamenilor și să ai curajul să o exprimi fără teamă, în gura mare, este un lucru tare greu. Ideea e că dacă eram un bărbat alb, sunt convinsă că aș fi fost considerat inteligent, încrezător… un lider care-i provoacă pe ceilalți să gândească. Sunt o ființă umană și ar trebui să pot spune ceea ce gândesc fără să mă simt măruntă. Mama mea m-a educat să spun ce gândesc și să îmi cer iertare atunci când greșesc, și asta voi face și de acum înainte!”, spune Alexandra.

Alexandra Shipp – up close and personal – actrița a dezvăluit în interviul din noul număr Cosmopolitan și câteva detalii despre viața personală – cum a decurs momentul în care și-a tuns tot părul pentru rolul din X-Men, cum își petrece timpul liber și ce anume a păstrat de pe platourile de filmare și din garderoba lui Storm.

„Am dat o petrecere în weekend-ul de dinaintea plecării mele pe platourile de filmare pentru X-Men: Apocalypse, și atunci i-am rugat pe fiecare dintre cei prezenți să îmi radă o secțiune din păr. Adevărul este că a fost o mega-surpriză pentru toți… și un moment memorabil pentru mine și prietenii mei.”

Descoperă interviul și pictorialul în exclusivitate cu Alexandra Shipp în ediția Cosmopolitan pentru luna iunie 2019 – revista este disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – și urmărește-o în rolul lui Storm în noul X-Men: Dark Phoenix – în cinematografe începând cu data de 7 iunie.

În poza de intro, Alexandra poartă eșarfă Saint Laurent (stânga), top Paule Ka (dreapta). Interviu de: Diana Colcer. Fotografii: Mitchell Nguyen McCormack. Make-up: Dana Delaney / Forward Artists. Hairstyle: Ted Gibson / The Visionaries Agency. Fashion Director: Amir Doboș. Stylist: Drew Manares. Styling Assistant: Max Exlers, Monica Manolo.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.