Interviu: Remy Hii, despre rolul din „Spider-Man: Far From Home”

Dacă ți se pare cunoscut numele Remy Hii, poate e pentru că ai urmărit Crazy Rich Asians, comedia romantică în care joacă rolul lui Alistair Cheng, sau Marco Polo, serialul-dramă în care intră în pielea personajului Prince Jingim (ambele produse de/disponibile pe Netflix).

Sau poate l-ai văzut în crime show-ul Harrow, în care apare încă din primul episod, în rolul personajului Simon Van Reyk. Și n-ai voie să-l ratezi anul acesta în cel mai recent film Marvel – Spider-Man: Far From Home, în rolul lui Brad Davis. Iar dacă vrei să afli mai multe despre Remy Hii, o poți face în interviul de mai jos, pe care actorul l-a acordat în exclusivitate pentru Cosmopolitan România:

Spune-ne câteva lucruri despre tine: unde te-ai născut, unde ai crescut, cum a fost copilăria ta?

M-am născut și am crescut în Malaezia, într-un mic orășel din Papua Noua Guinee, dar am trăit și în Australia. Evident, copilăria mea a implicat destule mutări de colo-colo, dar a fost și foarte interesantă și m-a expus mai multor culturi diferite.

Cum ai ajuns să devii actor?

Când eram în școală, îmi plăcea să spun povești, mă simțeam în mediul meu, așa că m-am dus la audiții pentru o groază de piese de teatru și-mi plăcea la nebunie procesul citirii scenariilor și transformarea mea în altă persoană. Apoi m-am mutat ca să studiez intensiv actoria la o școală foarte competitivă – NIDA, unde m-am pregătit timp de trei ani.

Remy poartă cămașă, All Saints

Figurezi în peste 15 distribuții pe IMDB.com; care a fost rolul tău favorit?

Categoric, m-am distrat de minune în Spider-Man: Far From Home. Când eram copil îl adoram pe Spider-Man, și e mare lucru nu doar să împarți ecranul cu el, ci și să lupți pentru aceeași fată.

Care dintre rolurile tale de până acum se apropie cel mai mult de adevăratul Remy? 

Mereu aduci un anumit procent din tine însuți atunci când întruchipezi un personaj, dar cel mai interesant este să fii total diferit. Dacă ar trebui să mă joc pe mine m-aș plictisi destul de repede.

Cum ai obținut rolul lui Brad Davis din ultimul Spider-Man: Far From Home? Ce ne poți spune despre el?

Am fost la audiții pentru Spider-Man în Australia, am trimis un clip în America și într-o săptămână eram la Londra pentru proba de costume. Totul s-a întâmplat atât de repede! Cred că Brad capătă o reputație proastă doar pentru că este în competiție cu Peter – dar e un tip deștept și foarte atent. A fost cât pe ce să descopere adevărata identitate a lui Spider-Man…

Dacă ai avea puteri de super-erou în viața reală, cum le-ai folosi?

Să fac bine. Sau cel puțin așa cred…

Remy poartă tricou și jeanși, Paraval

Cum a fost să lucrezi cu staruri precum Tom Holland, Gyllenhaal sau (OMG!) Samuel L. Jackson? Ce ai învățat de la ei?

Primele mele roluri au fost pe scenă, în teatru. Jake Gyllenhaal joacă în câte o piesă aproape în fiecare an – asta e cu adevărat solicitant pentru orice actor și poate să te învețe mai multe decât orice altceva. Chiar admir lucrul ăsta.

Ai jucat și rolul lui Alistair Cheng în comedia Netflix Crazy Rich Asians; care este genul tău favorit?

Mie îmi plac mult filmele întunecate… thrillere. David Fincher este unul dintre regizorii mei preferați.

Dacă ai putea să alegi un actor cu care să joci într-un film, pe cine ai suna?

Jake Gyllenhaal.

Cum e viața ta socială; ieși des în oraș? Cum îți petreci timpul liber și pe ce îți cheltuiești banii?

Sunt extrem de norocos să am o groază de prieteni prin toată lumea – poate deveni obositor cu asta îmi petrec cea mai mare parte a timpului – și a banilor. Pe asta și pe o colecție de camere vintage în continuă dezvoltare.

Să vorbim despre femei… Ce ar trebui să facă o tipă ca să-ți capteze atenția?

Fii tu însăți! Originalitatea și onestitatea sunt cele mai importante trăsături pentru mine.

Remy poartă geacă puffer, LTH JKT, jeanși, Soulstar

Spune-ne ceva despre stilul tău de zi cu zi: cum obișnuiești să te îmbraci? Care este piesa vestimentară pe care o porți „de când lumea”? Urmărești tendințele în modă?

Am un simț al modei destul de învechit, clasic, port aceeași jachetă vintage de pielii din anii 80, pe care o am de acum șase ani. Prefer lucrurile care rezistă mai degrabă decât articolele vestimentare care sunt depășite în următorul sezon.

Ai schimba ceva la înfățișarea ta? 

Nu, sunt destul de fericit cu ceea ce am de la părinții mei.

Câte produse de îngrijire numără trusa ta și care dintre ele este cel mai important pentru tine?

Sunt destul de minimalist în privința asta, dar cum mereu călătoresc, crema hidratantă este extrem de importantă, atât pentru uzul zilnic, dar și când zbori. Recent am descoperit și apa micelară, care schimbă clar regulile jocului.

Cum e relația ta cu parfumurile: te „agăți” de unul pentru o perioadă mai lungă sau le schimbi frecvent? Ce porți acum?

Chiar apreciez un parfum sau o apă de colonie bună – în momentul de față sunt obsedat de parfumurile condimentate, dar depinde de climă. Dolce Gabbana Light Blue pentru vară, Ermenegildo Zegna Indian Spice pentru iarnă.

Cum te menții în formă? Ce fel de mișcare practici și cum arată meniul tău zilnic?

Îmi plac antrenamentele dinamice, care implică tot corpul și te pun în mișcare, combinate cu yoga pentru flexibilitate și concentrare. Mă plimb des cu bicicleta și merg la cățărări când pot. Dieta mea e destul de OK, îmi place să gătesc și mă țin departe de alimentele procesate și zahăr. Slăbiciunea mea sunt pastele, dar în ultima vreme le prepar cu resturi de prin frigider și așa mă simt mai puțin vinovat.

Îți place să călătorești? Care ar fi destinația visurilor tale?

Îmi place să călătoresc și să descopăr noi locuri, culturi, limbi… Ultima mea călătorie a fost în Rusia, dar mi-ar plăcea să explorez Scandinavia și America de Sud.

Spune-ne trei dintre planurile tale pentru următorii zece ani…

1. Să public o carte cu fotografiile din spatele scenei pe care le-am făcut. 2. Să călătoresc în Antarctica. 3. Să vizionez Spider-Man: Far From Home cu nepotul meu. Îl adoră pe Spider-Man dar are doar patru ani și e încă prea mic să se uite.

Remy poartă tricou, Paraval

Interviu: Ana-Maria Prunariu
Stylist: Anakin @anakinimages
Groomer: Michael Janda pentru Starring.TedGibson.com
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.