Instagram va face o nouă aplicație pentru cumpărături

De câte ori nu ai făcut cumpărături bazate pe pozele pe care le-ai văzut în feed-ul de Instagram? În curând acest proces va fi mai ușor! Potrivit publicației The Verge, Instagram lucrează la o aplicație numită IG Shopping.

În acest moment totul este un zvon, compania nu a confirmat nimic. Totuși, sursele spun că Instagram crede că se poate extinde foarte mult în comerțul electronic. În prezent nu se știe exact când ar putea fi lansată aplicația, dar se crede că încă se lucrează la ea, apoi va trece prin faza de testare.De la lansarea din 2010, Instagram a acumulat peste 1 miliard de utilizatori și, potrivit companiei, peste 15 milioane dintre aceștia sunt înregistrați ca firme. Aceste conturi probabil vor beneficia cel mai mult de aceste upgrade-uri de cumpărături.

În 2016, Instagram a debutat primele „etichete” de cumpărături. Acestea „aduc consumatorilor informații importante despre produs la începutul călătoriei, fără a lăsa aplicația Instagram să caute”, a explicat Instagram Business.

Tu ce părere ai de IG Shopping, ai folosi aplicația?

 

 

Citește și: 28 de moduri în care poți aduna mai multe like-uri la pozele de pe Instagram 

 

*articol preluat din Harper’s Bazaar (autor: Isabel Greenberg)

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.