„Instagram este un loc toxic”, spune Jourdan Dunn

Aruncând o privire rapidă pe pagina de Instagram a modelului Jourdan Dunn, ai putea crede că are cea mai fericită viață. Călătorii, modă, cariera sa, toate acestea sunt postate pe platformă, dar ea știe mai bine decât oricine că pozele pe care le vedm pe social media sunt diferite de viața reală.

„E ciudat când mă gândesc că cei care mă urmăresc nu ar crede că port și eu luptele mele. Sunt tot om”, spune Dunn. „Cred că este un loc toxic, mai ales când ești atât de implicat. Oamenii nu mai știu diferența dintre realitate și Instagram și cred că asta e periculos.”

Totuși, ce o face pe Dunn diferită de alte modele este faptul că amestecă postări de la evenimente glamorous cu postări care vorbesc despre sănătatea mentală, precum cea de mai jos, pe care a preluat-o de pe Twitter.

 

View this post on Instagram

 

My life in a tweet…..

A post shared by Jourdan Dunn (@jourdandunn) on

Cum reușește vedeta să gestioneze anxietatea și depresie, descurcându-se și cu job-ul solicitant? „Încerc să îmi fac timp pentru mine să nu mă pierd prea mult în social media”, spune ea. „Mă asigur că îmi fac timp să îmi ascult corpul și gândurile pentru ca totul să fie în regulă. Chiar dacă e vorba doar de a mă trezi cu 5 minute mai devreme pentru a-mi pune ordine în gânduri și să beau o cană de ceai verde sau să citesc puțin. E vorba de lucrurile mici.”

De asemenea, Dunn spune că este foarte important să aibă grijă de ea însăși. „Dacă nu sunt la 100%, nu voi fi cea mai bună mamă pentru fiica mea, cea mai bună soră, prietenă, model.”

Jourdan Dunn, în vârstă de 28 de ani, a fost descoperită într-un magazin Primark în 2006 și a semnat primul său contract la scurt timp după. De-a lungul timpului, ea a colaborat cu branduri precum Burberry, Calvin Klein, H&M, Michael Kors, Tommy Hilfinger, Yves Saint Laurent, DKNY și Benetton.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.