INNA a lansat videoclipul single-ului „Yalla“!

By  | 

INNA ne surprinde cu noutăţi atât de plăcute! Ne bucurăm că artista vine cu veşti frumoase şi cu un videoclip atât de… sexy!

Noua ei piesă este inclusă pe albumul ‘INNA’, lansat în urmă cu trei săptămâni, fiind însă cel de-al patrulea album din cariera artistei.

Filmările videoclipului au avut loc în Maroc şi s-au desfăşurat pe parcursul a trei zile. Regia clipului este semnată de Barna Nemethi, cu care INNA a colaborat şi la hit-uri precum „Good Time“ şi „In Your Eyes“. Co-regizori au fost INNA şi John Perez. Directori de fotografie au fost aleşi John Perez şi Bogdan Daragiu.

John este unul dintre cei mai importanţi directori de fotografie la nivel internaţional, care a lucrat cu artişti precum Shakira, Rihanna, Beyonce, Jay-Z, Alicia Keys şi Lady Gaga. Cu Bogdan Daragiu, în schimb, INNA a lucrat la numeroase proiecte de-a lungul timpului.

De editare s-a ocupat Mokhtar Khaled, unul dintre cei mai cunoscuţi regizori şi directori de fotografie români.

Piesa „Yalla“ a fost compusă şi produsă de Sebastian Barac, Marcel Botezan, împreună cu INNA şi Nadir.

„<Yalla> este una dintre cele mai energice piese de pe albumul ‘INNA’, mă bucur mult că am filmat videoclipul în Marrakesh. Abia aştept să văd reaţiile fanilor mei când vor vedea videoclipul, ştiu că piesa este pe placul lor“, declară bucuroasă artista româncă.

​Ţinutele INNEI au fost create de designeri români precum Cristina Savulescu, Pas du Tout (Mădălina Dorobanţu), Wanda’s Dream New York, Artizana şi Tria Alfa.

INNA se află în plin turneu, artista promovează albumul ‘INNA’ în toată Europa.

Urmăreşte acum videoclipul celui mai recent single „Yalla“ şi spune-ne părerea ta:

 

Comments

comments