Inca 1.000 de bilete pentru David Guetta la pret promotional!

By  | 

Astfel, cei care inca nu au ajuns in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange si Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti) sau nu au accesat site-ul www.eventim.ro mai au o sansa sa participe la cea mai mare petrecere de muzica electronica a toamnei, platind un pret preferential. Totodata, pana la biletul cu numarul 5.000 pretul este de 110 de lei. Dupa epuizarea celor 5000 de bilete, tichetele cumparate in avans pana in ziua evenimentului vor costa 120 de lei, iar la intrare se va plati 135 de lei.

Organizatorii au scos la vanzare si bilete VIP, in numar limitat. Posesorii biletului GOLD VIP, in valoare de 300 RON, pot savura evenimentul din locatia special amenajata langa scena, in compania unor bauturi speciale, iar cei care achizitioneaza biletul SILVER VIP, in valoare de 160 RON, vor avea un loc asigurat in galeria de vizavi de scena.

La eveniment vor avea acces numai persoanele care au implinit 16 ani.

Fanii lui David Guetta mai au la dispozitie doar 2 zile pentru a-si ajuta idolul sa devina cel mai bun DJ din lume: votul pentru Top 100 DJ din lume, realizat de reavista DJ Mag se incheie in data de 23 septembrie!

Despre spectacolul oferit de David Guetta la Bucuresti puteti sa obtineti mai multe informatii la adresa www.davidguettaparty.ro.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *