Il iubim pe… Rupert Friend

By  | 

Pe actorul Rupert Friend il stii probabil din filmul “Pride & Prejudice” sau poate l-ai vazut cu actrita Keira Knightley.

Credem ca are potential sa devina o varianta mai tanara lui Johnny Depp. De fapt, cu cat ne uitam mai mult la poze parca e mai mult inspre Orlando Bloom.

Cand acestia erau despartiti pentru ca Rupert filma pentru “Cheri” in Paris, se foloseau de e-mail si Skype, despre care actorul a zis ca este old-school.

Sa revenim, il iubim pe Rupert Friend pentru ca…

… e English-boy, iar noi suntem in perioada in care ne zburda ochii dupa ei si ne incanta muzica lor.

… este eco! Alaturi de Keira formeaza unul din cuplurile eco de la Hollywood.

… ne place lungimea actuala a parului. Credem ca ii sta cel mai bine asa. Desi ne place si cu parul lung. Si in nici un caz sa nu isi mai faca parul blond.

… este un romantic si considera ca scrisorile scrise de mana sunt cea mai buna metoda de a mentine flacara aprinsa in relatie.

… isi tine foarte privata relatia cu Keira. Dar nici el, nu lasa prea multe informatii despre el sa iasa la iveala. Este o aura de mister in jurul lui care este extrem de irezistibila.

… cumpara flori. Am vazut noi o poza cu un buchet superb de trandafiri de V-Day pentru Keira.

… pentru stilul in care se imbraca. E genul de artist boem, inteligent.

Nu prea ne place pentru ca a citit pentru rolul lui James Bond in “Casino Royal”. Ce sa caute el in rol de James Bond. El nu e bun pentru asta. Si cred ca ar fi dat peste cap si tot profilul lui James Bond construit pana acum.

Concluzionand, recunoastem ca suntem superficiale. Ne place cel mai mult pentru cum arata! Dar si pentru rolurile pe care le joaca.

  • Vezi AICI mai mult poze cu Rupert Friend!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *