Idei de ținute office. 7 lecții de stil de la Amal Clooney

Amal Clooney este cunoscută ca fiind una dintre cel mai bine îmbrăcate femei, nu doar atunci când apare pe covorul roșu, ci și în viața de zi cu zi. Ea ne dovedește că piesele vestimentare pentru job nu trebuie să fie plictisitoare, dimpotrivă – exprimă-ți personalitatea în orice moment!

Iată câteva lecții de stil pe care le-am învățat de la Amal Clooney, alături de poze pe care le poți folosi ca inspirație.Nu te teme de culori puternice

Amal Clooney este avocat al drepturilor omului, deci are un job important, unde trebuie să fie luată în serios. Totuși, asta nu înseamnă că evită ținutele colorate.

… chiar dacă sunt doar accente

Dacă nu ai suficient curaj pentru a îmbrăca haine în culori puternice, optează pentru un accesoriu colorat, precum o fundă roșie.

Optează pentru o fustă plisată

O fustă plisată se potrivește perfect ținutei office și este foarte feminină. Cele cu pliuri mici sunt de obicei ideale pentru un mediu casual, deci alege una cu pliuri mai mari, precum cea din poză.

Alege un sacou scurt

Dacă vrei ca picioarele tale să pară mai lungi, poartă pantaloni lungi și un sacou scurt. Profi, dar chic!

Nu evita tricourile

Ai putea crede că tricourile nu se potrivesc unui stil office, dar această poză cu Amal Clooney te va face să te răzgândești. Alege un model simplu și o fustă mai „serioasă”.

Costumele asortate nu sunt demodate

Atunci când ne gândim la costume asortate ne imaginăm acele piese vestimentare populare „pe vremea bunicii”. În prezent, însă, astfel de costume te pot face să arăți smart.

Alege mărimea perfectă

Fă-ți costume la comandă sau cel puțin du-le la croitor pe cele pe care le deții deja, pentru a te asigura că mărimea este cea perfectă pentru tine. Uite cât de bine o pune în valoare pe Amal acest costum!

 

 

*articol preluat din Harper’s Bazaar (autor: Amy de Klerk)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.