Iata distributia serialului „How I met your dad”

By  | 

O să avem tot timpul necesar să ”digerăm” finalul serialului ”How I met your mother”, din care mai sunt doar 2 episoade, pentru că ”How I met your dad” va avea premiera abia în toamă. Ce-i drept, ultimul sezon al serialului HIMYM a fost dezamăgitor, aşa că avem toate motivele să aşteptăm cu nerăbdare lansarea noul serial de comedie.

Am aflat cine a fost distribuită în rolul mamei cu ceva vreme în urmă. Greta Gerwig, o tânără nonconformistă şi ieşită din tiparele Hollywood-ului, a fost aleasă să o joace pe Sally, o femeie „dezorganizată şi imprevizibilă – varianta feminină a lui Peter Pan, care nu s-a maturizat niciodată” şi care va povesti cum l-a cunoscut pe soţul ei, Gavin, de care urmează să se despartă.

Gavin, viitorul-fost-sot al lui Sally, va fi interpretat de Anders Holm, pe care îl ştiţi poate din serialul „Workaholics”. Un rol important îl vor juca şi de această dată prietenii lui Sally, dintre care o cunoaştem deja pe Juliet, fashion blogger, interpretată de Krysta Rodriguez, Frank, interpretat de Nick D’Agosto din „Masters of Sex”, Danny, fratele gay al lui Sally, interpretat de Andrew Santino şi Todd, soţul lui Danny, interpretat de Drew Tarver.

Greta este o actriţă indie, cunoscută în special pentru rolul din ”Frances Ha”, al cărui scenariu l-a şi scris şi pentru care a fost nominalizată şi la Globurile de Aur. Greta este şi regizor şi dramaturg şi a mai jucat în filme ca ”Arthur” cu Russel Brand şi ”Lola Versus”.

Şi ca să-ţi faci o părere mai bună despre noua ”mamă”, iată trailerul filmului „Frances Ha”, care i-a adus Gretei Gerwig o nominalizare la Globurile de Aur.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *