Hugh Jackman, despre rolurile sale solicitante

By  | 

Despre interpretarea sa în Les Miserables, Hugh Jackman a mărturisit că a fost cea mai provocatoare din punct de vedere emoţional, vocal şi fizic, iar rezultatele muncii grele nu s-au lăsat aşteptate. Hugh a primit prima sa nominalizare la Premiile Oscar din cariera sa, pentru rolul lui Jean Valjean.

Pentru acest rol actorul a fost nevoit să ţină o dietă drastică pentru a slăbi într-un timp foarte scurt. Cu toate astea, ”dieta Wolverine” a fost cea mai dificilă de urmat, ceea ce nu este dificil de observat, având în vedere schimbările de masă musculară care s-au petrecut între timp.

”Sunt o persoană slabă de fel, aşadar mănânc ridicol de multă mâncare…Îmi place cam tot ce mănânc dar sunt mai mult mâncăruri dulci: piept de pui înabuşit, fără sare, şi spanac înabuşit.”

Problema lui Hugh nu este conţinutul meselor sale, ci mai mult orarul lor. ”Ce fac eu este să mănânc totul într-un interval de 8 ore. Timp de 16 ore pe zi postesc, deci nu mănânc. Deci între 10 dimineaţa şi 6 seara consum 5.000 de calorii şi apoi nu mai mănânc nimic.”

Ca să motiveze singur să îşi termine porţia de mâncare, actorul vorbeşte singur. ”Vorbesc cu mine literalmente, ca şi cum m-aş antrena: încă o îmbucătură, haide omule, poţi să o faci. Doar o îmbucătură. Mai ai jumătate de piept de pui şi gata! Mai ai doar două mese.”

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *