Hilary Duff a transmis un mesaj celor care critică modul cum arată

By  | 

Hilary Duff a apelat la Instagram pentru a transmite un mesaj persoanelor care îi critică înfățișarea, spunând că ste mândră de „defectele” ei.

Orice vedetă s-a confruntat măcar o dată cu critici legate de propriul corp și multe dintre ele au fost afectate de aceste comentarii. Însă Duff știe că nu poți mulțumi pe toată lumea și nu îi pasă.

Zilele trecute, ea a postat pe Instagram o poză din vacanță, în costum de baie, cu fiul ei în brațe. Mesajul său a fost preluat de toți fanii ei și nu numai.

„Postez asta în numele fetelor tinere, femeilor și mamelor din toate vârstele”, spune Hilary. „Pentru că revistele și site-urile adoră să arate defectele vedetelor – le am și eu! Corpul meu mi-a oferit cel mai important cadou din viața mea: Luca, acum 5 ani. Împlinesc 30 ede ani în septembrie, iar corpul meu este sănătos și mă duce unde am nevoie.”

Vedeta continuă: „Doamnelor, fiți mândre de ce aveți și nu mai pierdeți timp prețios dorindu-vă să fiți altfel, mai bune, fără defecte.”

Cel mai probabil multe dintre voi vă uitați la poza postată de Hilary Duff și nu înțelegeți de ce ar putea cineva să o critice. Iar noi, echipa COSMO, ne întrebăm același lucru! Însă adevărul este că multe persoane se așteaptă ca vedetele să aibă un corp „perfect”: să aibă picioarele cât mai subțiri, fundul mic și obraznic, o talie de viespe și întreg corpul tonifiat. Însă realitatea este alta – vedetele sunt persoane reale, iar cele mai multe dintre ele arată absolut normal, ca oricare dintre noi.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *