Henry Cavill s-a logodit cu Ellen Whitaker

By  | 

Conform publicatiei Belfast Telegraph, Henry Cavill a cerut-o in casatorie pe Ellen Whitaker in timpul unei calatorii a acesteia la Hollywood.

Ellen este o sportiva care se antreneaza pentru selectia in echipa nationala de echitatie a Marii Britanii, care va participa la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

„Nu mi-a venit sa cred ca mi-a cerut sa ma casatoresc cu el”, a declarat sportiva. „Credeam ca sunt acolo pentru a sarbatori ziua lui de nastere. A fost o mare surpriza si sunt foarte bucuroasa”.

Inainte de a face cererea in casatorie, actorul britanic l-a contactat pe tatal lui Ellen pentru a-i cere mana fiicei sale.

Si in plan profesional lucrurile stau foarte bine pentru Henry Cavill. Dupa ce a devenit celebru cu rolul lui Charles Brandon din serialul Dinastia Tudorilor, Cavill a castigat competitia pentru rolul principal in urmatorul film despre Superman, care va fi lansat in decembrie 2012.

Henry Cavill, acum in varsta de 28 ani, a mai jucat in filme precum Whatever Works (2009), Stardust (2007), Tristan & Isolde (2006) si Hellraiser: Hellworld.com (2005).

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *