Helena Christensen ne învață cum să facem poza perfectă

Fiind una dintre cele mai fotografiate femei din lume, supermodelul Helena Christensen știe ce trebuie să faci pentru a ieși perfect în poze. În plus, ea este și fotograf, deci cunoaște mai multe „secrete”.

Elementul esențial al unei fotografii reușite este lumina potrivită. „Lumina este cel mai important factor pentru o poză interesantă”, spune Christensen. Ea adaugă: „Nu trebuie să existe neapărat multă lumină. De obicei mi se pare că lipsa luminii este ceea ce face un portret să iasă în evidență pentru că prinde esența subiectului într-un mod mai intim.”Deci, în loc să te concentrezi pe unghiuri sau adâncimi, Helena recomandă să schimbi poziția pentru a capta lumina cea mai bună. „Plimbă-te cu camera fixată pe tine pentru a găsi cea mai bună lumină. Ia pur și simplu telefonul și fă o poză la întâmplare în mașină, pe timp de noapte, cu lumina stradală și alte lumini de mașini în spate, poate ieși foarte bine poza. O poză reușită se bazează mai mult pe lumină decât pe model.”

Despre selfie-uri, modelul spune că le evită. „Mă simt ciudat să îmi fac un selfie singură. Uneori îmi fac selfie cu munca altcuiva pe mine – coafura sau machiajul – pentru a mulțumi echipei de beauty. Sau cu câinele meu”, mărturisește ea. „Dar mi se pare ciudat. Vreau să fotografiez situații, nu fața mea.”

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.