Heidi Klum – cea mai periculoasa vedeta din spatiul virtual

By  | 

Reprezentantii companiei de securitate online McAfee au anuntat ca utilizatorii care cauta sa descarce continuturi cu Heidi Klum sunt de 10 ori mai predispusi sa isi viruseze computerul.

Ei sunt, de asemenea, predispusi sa isi infecteze computerele cu virusi care sunt construiti pentru a fura date personale sau sa primeasca e-mail-uri nesolicitate.

Piers Morgan, gazda unei emisiuni CNN si fost editor al unui tabloid britanic, este cea mai periculoasa vedeta de sex masculin din spatiul online, potrivit studiului anual realizat de McAfee.

Reprezentantii McAfee au declarat ca delincventii din spatiul online se folosesc de numele unor vedete foarte populare pentru a-i atrage pe internauti pe anumite site-uri, de unde isi pot infecta computerele cu virusi periculosi.

Studiul mai arata ca vedetele din lumea sportului si cantaretii sunt “mai siguri” pentru internauti decat starurile de cinema si modelele.

Actrita Cameron Diaz s-a clasat pe prima pozitie in topul celor mai periculoase vedete din spatiul virtual realizat de McAfee anul trecut, iar anul acesta, ea se afla pe locul al doilea, urmata de Piers Morgan si de actritele Jessica Biel si Katherine Heigl.

“Suntem putin mai in siguranta decat anul trecut, dar cautarile online cu numele vedetelor pot genera in continuare rezultate riscante”, a declarat Paula Greve, director de securitate al cautarilor web la McAfee. “Internautii trebuie sa fie atenti in special la continuturile periculoase care se ascund in locuri mici, precum URL-uri prescurtate care sunt raspandite prin intermediul site-urilor de socializare, al e-mail-urilor si al mesajelor text”, a mai spus ea.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *