Haylie Duff are o fetita

By  | 

La ȋnceputul  săptămânii trecute, Haylie Duff, sora mai mare a la fel de celebrei cântâreţe şi actriţe Hilary Duff, a născut o fetiţă căreia i-au pus numele de Ryan.

Haylie s-a logodit cu Matt Rosenberg ȋn aprilie anul trecut şi au declarat că abia aşteapă să devină părinţi.

Vedeta ȋn vârstă de 30 de ani a dezvăluit şi ce regim de viaţă a adoptat pe timpul sarcinii pentru publicaţia E! News.

“Am băut o grămadă de smoothie-uri verzi. Cred că ȋn cea mai mare parte a timpului am avut poftă de mâncare sănătoasă, ceea ce este destul de ciudat, şi doar câteodată de hamburger şi cartofi prăjiţi”, s-a confesat vedeta.

5 filme pentru „fashioniste”

Haylie Duff a adăugat şi că a muncit din greu la sală pentru a se menţine fit pe timpul sarcinii, fapt care l-a ȋngrijorat pe logodnicul său Matt Rosenberg.

“El ȋmi tot spunea:”Nu te forţa prea mult”, iar eu răspundeam cu:”Reţinut! Sunt OK! Doar ȋncercam să mă mişc. Mergeam la plimbare. Nu puneam prea multă presiune pe mine oricum”, explica vedeta.

Cât despre ce sport a făcut vedeta pentru a se menţine ȋn formă pe timpul sarnicii, ea afirmă că:”am făcut tot timpul SoulCycle şi m-am plimbat cu prietenii”.

Dar Haylie nu este singura vedetă care a născut ȋn acest an, multe alte celebrităţi de la Hollywood au devenit deja părinţi ca: Jessica Biel şi Justin Timberlake, Isla Fisher şi Sasha Baron Cohen, Milla Jovovich şi Paul W. S. Anderson, super-modelul Coco Rocha şi James Conran, Carrie Underwood şi Mike Fisher sau Liv Tyler şi Dave Gardner.

 

Comments

comments