Hayden Panettiere anunta logodna in mod inedit

By  | 

Numeroasele zvonuri despre o logodnă între actriţa Hayden Panettiere şi sportivul Wladimir Klitschko au fost confirmate chiar de actriţă în cadrul unui show tv. Hayden avea pe umeri un şarpe uriaş când Kelly, gazda show-ului i-a spus actriţei că este distrasă, dar nu de şarpele uriaş pe care îl poartă în jurul gâtului, ci de inelul imens de pe inelar.

”Nu sunt sigură dacă vrei să anunţi ceva. Inelul are o semnificaţie anume? Este o promisiune?” A întrebat gazda show-ului, Kelly Ripa. ”Ar putea. Cred că inelul vorbeşte de la sine” a răspuns Hayden, pentru a mărturisi apoi că da, este logodită cu Wladimir Klitschko. 

Panettiere şi Klitschko sunt împreună din 2009, când s-au cunoscut la o petrecere. Cei doi s-au despărţit pentru o scurtă perioadă de timp şi s-au împăcat în această primăvară pentru a se logodi şi pentru a-şi uni destinele într-un final. Hayden a declarat că încă nu au făcut planurile de nuntă deoarece este foarte ocupată cu filmările pentru serialul ”Nashville” în care joacă în rol principal alături de Conie Britton.

Felicitări Hayden şi Wladimir! Tu ce părere ai despre acest cuplu total atipic?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *