Halle Berry, insarcinata la 46 de ani

By  | 

Cei doi şi-au anunţat logodna în ianuarie 2012 şi acum aşteaptă venirea pe lume a primului lor copil. Însărcinată în luna a treia, Halle cunoaşte deja sexul bebeluşului, dezvăluit şi în presă. Actorul francez Olivier Martinez va fi fericitul tătic al unui băieţel.

 

 

Halle, în vârstă de 46 de ani, mai are o fetiţă pe nume Nahla, dintr-o relaţie anterioară cu modelul Gabriel Aubry. Micuţa i-a spus mamei sale din toamna trecută că vrea să fie soră mai mare şi că îşi doreşte o surioară. 

 

 

Actriţa a mărturisit că a învăţat multe lucruri noi de când a născut-o pe Nahla şi că se bucură că a aşteptat până la vârsta asta să aibă copii. ”Sunt o mamă mult mai bună la 46 sau 41 ani, când am avut-o pe ea, decât aş fi fost la 21 sau 25 de ani. Eram doar o copilă, încercam doar să îmi dau seama cine sunt, cum să fi avut responsabilitatea de a ajuta un alt suflet să se dezvolte şi să crească?”


 

Halle şi Olivier au fost felicitaţi pentru copil şi de fostul soţ al actriţei, Eric Benet, cu care a fost căsătorită între 2001-2005.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *