Halle Berry a nascut un baietel

By  | 

Mamă a unei fetiţe în vârstă de 5 ani, Nhala, Halle a născut acum un băieţel, primul copil pentru cupul Berry-Martinez. Actriţa a născut la spitalul Cedars Sinai din Los Angeles, acolo unde au născut şi alte vedete precum Kim Kardashian şi Jessica Simpson.
În vârstă de 47 de ani, Halle Berry este încântată că i-a putut îndeplini o dorinţă fiicei sale, Nahla, care şi-a dorit foarte mult o surioară. Actriţa a mărturisit că faptul că a rămas însărcinată la această vârstă este o surpriză foarte mare, ”am crezut că am trecut de momentul în care o sarcină poate fi o realitate pentru mine…a fost o surpriză foarte mare dar şi minunată”.

Actriţa şi Olivier Martinez s-au căsătorit în această vară, în luna iuie, în sudul Franţei. Deşi s-a vrut un eveniment secret, cineva din anturajul lui Halle Berry a lansat vestea şi în presă. Cu toate astea, detalii despre fericitul eveniment nu au ajuns în presă şi nu am reuşit să o vedem pe actriţă în rochie de mireasă.

Halle a mai fost căsătorită în trecut cu sportivul David Justice în 1992 şi în 2001 cu un câtăreţ, Eric Benet. Deşi a declarat că nu se va mai căsători, se pare că actorul de origine franceză i-a dat planurile peste cap şi a făcuto-o soţia şi mama copilului său. Suntem siguri că Halle Berry nu este deloc supărată…

Felicitări Halle Berry, Olivier Martinez şi Nahla pentru noul membru al familiei!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *