Hai sa-l cunosti pe Starbuck!

By  | 

De ce ai ales să joci în „Starbuck”?

Ca actor, nu ai parte de nenumărate ocazii în care cineva să îţi trimită un scenariu care să fie şi bun. Pentru „Starbuck” nu puteam lăsa din mână scenariul! A fost o nebunie. Chiar pe la mijlocul primei pagini m-am putut imagina în pielea personajului. Nu ştiu de ce, dar mi-a vorbit încă de la început.

 

Prima pagină? Aceea era scena cu masturbarea!

Da, prima pagină. Tocmai de aceea. Mi-am spus: „Oh! Ken Scott a scris pentru mine.”  El chiar s-a gândit la mine cînd a scris scenariul. De asemenea, la început, cel mai înfricoşător a fost faptul că trebuia să fiu în toate scenele. Dacă te uiţi la un film, poţi observa că nu se întâmplă niciodată ca un personaj să fie prezent în fiecare scenă. Interesant este că am plâns şi am râs în timp ce citeam scenariul la mine în birou- a fost ciudat. Într-o dimineaţă eram în pijamale, cu cafeaua în mână şi în timp ce citeam plângeam şi râdeam de unul singur. Asta îţi spune multe despre scenariu. 

 

Ce ţi-a plăcut cel mai mult în timpul filmărilor?

De fiecare dată când îi vedeam pe toţi acei tineri actori pe platou eram fericit. Cel mai mult mi-a plăcut când am avut scene de filmat cu ei. Să îi priveşti cum interacţionează a fost de-a dreptul emoţionant. Cu toţii am devenit buni prieteni.

 

Te referi la scena în care eraţi cu toţii în tabără?

Da, aceea. Mai este şi întâlnirea de la spital, unde se întâlneşte toată lumea. Acolo este emanată o energie minunată. Aici are loc şi discuţia cu tatăl lui David care m-a mişcat enorm. Chiar înainte cu două săptămâni de lansarea filmului tatăl meu a decedat.Tatălui meu i-ar fi plăcut filmul fiindcă personajul principal are un caracter similar. 

 

Premisa filmului este şocantă. E posibil ca o persoană să doneze suficientă spermă pentru 500 de copii? Cum ar fi să fii „ El Masturbator”?  Ce ai face într-o situaţie asemănătoare în viaţa reală? 

Mi-aş pierde cunoştinţa pentru o săptămână cel puţin, dar după aceea aş fi prea curios ca să nu îi cunosc. Nu cred că aş putea să mă gândesc la acele fiinţe umane care au sângele meu şi să nu îi văd. Întregul proces prin care trece personajul este acelaşi prin care aş trece şi în viaţa reală. Nu ştiu dacă aş fi la fel de bun ca el, atât de iubitor şi de drăguţ cu oamenii. 

 

Filmul s-a bucurat de un succes imens în toată Europa! Cum ţi se pare această primire  internaţională?

Eram cu regizorul în Germania atunci când filmul a apărut pentru prima dată în festivaluri. Să fiu la mii de kilometri depărtare de casă…să aud oamenii cum râd, să aud cum oamenii plâng – pentru mine a fost absolut uimitor.

 

Patrick, ţi-a schimbat viaţa într-un fel acest rol ?

Acest tip este un personaj foarte uman, atât de autentic. Când am primit rolul, fiica mea avea 14 ani, iar noua mea soţie îşi dorea să avem mai mulţi copii. Iniţial eram împotriva acestei idei, dar interpretându-l pe David m-a ajutat să mă răzgândesc!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *