Gwyneth Paltrow: wish list de Craciun extravagant

By  | 

Poate că nici nu ai început să te gândeşti ce cadouri vei lua anul acesta celor dragi sau poate eşti genul care face cumpărăturile pe ultima sută de metri. Nu este însă şi cazul lui Gwyneth Paltrow, care a publicat deja pe blogul personal o listă inspiraţională. Singura diferenţă este că sugestiile sale sunt cu totul peste puterea de cumpărare a oamenilor normali, aşa cum ne şi aşteptam.

Cele mai extravagante cadouri de Crăciun de pe lista lui Gwyneth Paltrow

Cel mai accesibil cadou de pe lista actriţei este o carte lansată de Liv Taylor împreună cu bunica ei, Dorothea Johnson, în valoare de 13.23 $, o carte despre bunele maniere moderne.

Pentru amfitrioanele profesionite, Gwyneth recomandă un set de prosoape şi şerveţele de masă de la Bespoke Home cu monograme în valoare de 1.209 $.

Paltrow recomandă un cadou simpatic pentru mame: un colier Jennifer Creel din aur (alb, galben sau roz) cu 3 charm-uri cu nume în valoare de 3.150 $. Numele pot fi cele ale celorlalţi membri ai familiei.

Pentru prietena cea mai bună, Gwyneth recomandă o pijama de mătase cu monograme Olivia von Halle în valoare de 1.093 $.

Un cadou util pentru unul dintre membrii familiei, deosebit de costisitor, este setul de ustensile de bucătărie marca Malle W. Trousseau, în valoare de 5.800 $.

Lista de sugestii de cadouri de Crăciun a lui Gwyneth nu ar fi fost completă fără cele 2 cărţi de reţete lansate de actriţă, care personalizate costă 55$ bucata.

Ce părere ai despre sugestiile de cadouri ale lui Gwyneth Paltrow? Dacă vrei să vezi şi restul listei -poate te inspiră să găseşti produse asemănătoare, dar mai puţin costisitoare- intră pe blogul de lifestyle al actriţei, GOOP.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *