Gwyneth Paltrow recunoaste ca mariajul ei nu e perfect

By  | 

S-ar putea să te şocheze, având în vedere ipostazele fericite în care i-ai văzut mereu împreună pe cei doi frumoşi ai Hollywoodului, dar Gwyneth nu are o căsnicie perfectă. Pare fericită şi împlinită, fiind mereu la curent cu noutăţile în materie de fashion şi healthy living, dar confesiunile ei dintr-un interviu recent îi dezvăluie latura vulnerabilă.

„Căsnicia e o chestie complicată. Treci prin momente frumoase, dar şi prin clipe teribile. Suntem un cuplu obişnuit, avem problemele noastre”, a declarat actriţa.

A apelat la sfaturile tatălui ei, sperând să mai fure ceva lecţii de fericire în doi, dar când l-a întrebat cum a reuşit să petreacă 33 de ani alături de mama ei, acesta a dat un răspuns ambiguu: „Nu ne-am putut hotărî niciodată să divorţăm în acelaşi timp”. 

Deci cum reuşeşte blondina să fie o soţie bună? Încercând să nu fie prea ataşată de soţul ei, Chris Martin, solistul trupei Coldplay. “Eu sunt o tipă practică, destul de casnică, în timp ce Chris e ca un om de ştiinţă concentrat, un compozitor genial. Aşa că nu-l întreb niciodată unde e sau de ce n-a ajuns acasă la o anumită oră. Îi las spaţiul de care are nevoie pentru a-şi manifesta pasiunea”, mărturiseşte Gwyneth.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *