Gwyneth Paltrow lanseaza o noua carte de bucate

By  | 

După cum promite şi titlul, ”It’s all good”, noile reţete sunt menite să te facă să te simţi şi să arăţi grozav. Cartea va apărea în magazine în SUA în aprilie ;i va putea fi achiziţionată de pe Amazon în toată lumea.

Această carte de bucate a apărut după ce Gwyneth a avut probleme grave de sănătate, fiind diagnosticată cu anemie severă şi deficienţă de vitamina D.

 

 

Doctorul i-a interzis acesteaia să mai mănânce în următoarea perioadă ouă, zahăr, cartofi, roşii, ardei graşi, vânătă, porumb, grâu, carne şi să mai bea cafea.

În această  situaţie actriţa s-a văzut nevoită să devină creativă pentru a-şi crea un meniu delicios şi sănătos deşi avea atâtea alimente interzise.

După succesul cu prima carte din 2011, ”My father’s daughter”, s-a aliat cu scriitoarea Julia Turshen  pentru a crea reţete după noile reguli de dietă.

Cele 185 de reţete noi sunt pentru momentele în care ”vrea să slăbească, să arate minunat şi să se simtă mai plină de energie.”

 

 

Deşi cartea sa de bucate are un întreg capitol dedicat cerealelor, Gwyneth rămâne sceptică în privinţa lor. 

”Toţi nutriţioniştii, doctorii şi persoanele preocupate de sănătatea lor  pe care le-am întâlnit…sunt de părere că (glutenul) este agresiv cu sistemul digestiv şi că majoritatea suntem cel puţin intoleranţi la el sau cel mai rău, alergici.”

Actriţa şi-a testat întreaga familie de alergii şi a descoperit că "sunt cu toţii intoleranţi la gluten, lactate, ouă, pe lângă multe alte alimente surprinzătoare”. 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *