Grimus revine pe scena in 2010 in deschiderea concertului The Parlotones

By  | 

Discuri de aur si de platina, concerte alaturi de Kings of Leon, Evanescence sau UB40, participarea la mega-evenimentul Live Earth sau recordul celui mai bine vandut album rock din ultimii 10 ani in Africa de Sud cu „A World Next Door To Yours” (2007), recomanda The Parlotones ca o viitoare prezenta constanta in clasamentele muzicale din intreaga lume.

The Parlotones canta electronic-rock, cu versuri dark, un sound in care se regasesc figuri stilistice à la Muse, fara a umbri deloc personalitatea unica a trupei, care si-a recunoscut afinitatea pentru cei mai sus mentionati, Radiohead sau The Smiths.

In 2009, The Parlotones au pornit intr-un turneu mondial care se va prelungi si anul acesta, prilej pentru membrii trupei sa viziteze pentru prima data Romania si sa electrizeze iubitorii de rock intr-un concert exploziv la The Silver Church.

Trupa Grimus va completa o seara excelenta de rock, sustinand primul lor concert pe 2010 in Capitala.

Albumul lor de debut, „Panikon”, a fost considerat de criticii muzicali Albumul Anului 2008 in Romania, iar trupa a primit din partea Radio Guerrilla „Premiul media de excelenţa” pentru inspiratia de a dinamita cliseele muzicale.

In urma contractului semnat cu Voodoo Toddler Music, Grimus a devenit, probabil, prima trupa din Romania cu publishing britanic. Piesa „Backseat Driver” si noul single, „In A Glimpse”, care are si un videoclip regizat de Tudor Giurgiu, au stationat cate o luna pe primul loc al topului Radio Guerrilla.

  • Biletele la concertul The Parlotones si Grimus din 28 ianuarie costa 40 de lei si pot fi achizitonate online de pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro, magazinul Muzica, librariile Carturesti, magazinele Germanos si Vodafone din tara.
  • In seara concertului, biletele pot fi cumparate de la intrarea in clubul The Silver Church si vor costa 50 de lei.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *