Grace Jones, 69 de ani cu stil

Unica, faimoasa și splendida Grace Jones, care a semnat la vârsta de 18 ani cu Wilhelmina Modelling Agency, a avut o apariție cum de mult nu am mai văzut pe covorul roșu.

Înainte de a-și lansa o carieră muzicală de succes, aceasta a șocat în anii ‘70 cu aparițiile și trăsăturile androgine, devenind încet, încet una dintre cele mai bine plătite modele la momentul respectiv.Sursă: Instagram

La frumoasa vârstă de 69 de ani și arătând că la 20, Grace Jones a mai adăugat în CV încă o profesie curajoasă. Da, vorbim despre actorie. Vorbim despre cum Jones este subiectul și imaginea unui documentar portret intitulat “Bloodlight and Bami” de Sophie Fiennes în care se pune accent foarte mult pe sexul feminin în industria muzicală și despre cum femeile nu ar trebui să devină niște tributuri gălăgioase pentru o fragilitate sortită tragic.

Sursă: Instagram

Grace a purtat o creație all blackPhilip Treacy„, dezvăluind că este un tribut adus mamei sale „Marjorie„.

„Mi-am îngropat mama acum o săptămână, așadar i-am spus lui Philip că am nevoie de ceva de doliu, dar nu de tristețe, în așa fel încât să nu îmi arăt ochii, pentru că am plâns foarte mult. Mamei mele i-a plăcut să se îmbrace. Am un mix de emoții. Este un moment foarte ciudat ca filmul să ne reunească.”, a declarat artista.

 

Citește și: Recomandări de Halloween. Cele mai bune filme horror din 2017

Sursă: Instagram
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.