”Godzilla” – primul trailer

By  | 

”Godzilla”, monstrul adus pe marile ecrane pentru prima dată de japonezi în 1954 sub numele de ”Gojira”, se întoarce. Terifianta creatură a fost trezită la viaţă din greşeală şi ameninţă să readucă umanitatea în epoca de piatră, după cum mărturiseşte o voce îngrozită în trailerul filmului.

După numeroase remake-uri, pe 16 mai 2014 va fi lansată cea mai fioroasă versiune a celebrului monstru radioactiv. Să îl doboare îşi reunesc forţele de această dată Aaron Taylor Johnson, Elyzabeth Olsen, Bryan Cranston şi Juliette Binoche. După mărturiile pline de groază ale lui Joe Brody (Cranston), bestia pare imposibil de distrus, fapt de care ne dăm şi noi seama din cele câteva secunde în care o zărim în negura îndepărtată. Creat de mâna omului, tot de a lui va trebui să piară… ori umanitatea va fi ştearsă de pe faţa Pământului!

O să aflăm deznodământul abia după 16 mai, însă până atunci avem tot timpul să ne punem la curent cu prima variantă japoneză din 54 şi cu o variantă mai modernă, din 1998, cu Jean Reno şi Matthew Broderick. Tu ce părere ai despre primul trailer al filmului ”Godzilla”?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *